Не ми се коментира нещо, което не съм видяла черно

...
Не ми се коментира нещо, което не съм видяла черно
Коментари Харесай

Валя Червеняшка недоволна, че научи за съдебно решение в нейна полза от медиите

„ Не ми се разяснява нещо, което не съм видяла черно на бяло. ” Така Валя Червеняшка посрещна публикуваната вест, че софийския градски съд е осъдил 12 либийски офицери да заплатят 500 000 лева за неимуществени вреди, породени на здравната сестра по време на работата й в Либия.

„ Някой реши да си направи пиар на наш тил и побърза да уведоми публицистите за решението на съда преди аз да схвана за това решение, сподели още Червеняшка. - Всъщност от дълго време изгубих интерес към това заведено още през 2015 година дело. Нася Ненова от колежките, които бяхме задържани в Либия и съдени там, осъди у нас либийските ни мъчители. Но нито получи нещо, нито е задоволена от правосъдното решение. ”

Делото, което заведе Валя Червеняшка против либийските си мъчители, един път бе прекъснато, тъй като съдът не можа да откри адресите на 12-те офицери от либийската полиция и заради други дефекти. А съгласно Червеняшка, това че нашия съд отхвърля желае й за породени имуществени вреди като недоказани, единствено удостоверява мнението й, че нашата правосъдна система е порочна и се нуждае от дълго време от промяна. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР