Не ми се иска да се връщаме към площадната демокрация,

...
Не ми се иска да се връщаме към площадната демокрация,
Коментари Харесай

Ива Митева: Не ми се иска да се връщаме към площадната демокрация

Не ми се желае да се връщаме към площадната народна власт, съобщи пред публицисти тази заран националният представител от „ ИТН ” Ива Митева, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Има процедури, дано да вървим по тях. Има ред, въпреки всичко дано да го съблюдаваме. Нека да не настройваме хората един против различен ”, прикани Митева.

„ Днес чух, че сме мафия, през вчерашния ден слушам, че сме мафия. Аз доказателства за това не виждам. Не слушам имена на мафията. Нека да ги кажат, дано да ги покажат, дано да извадят доказателства. Ако сме мафия, желая да попитам съдружните ни сътрудници, за какво не ни го споделиха до момента, за какво не изнесоха документите, а в този момент го приказват? Доста необичайно “, съобщи Митева.

Тя заяви, че продължава натискът върху депутатите от Има Такъв Народ. „ Смятам, че не е възможно да се изпращат SMS-и и да се звъни от министър-председателя към наши депутати. Най-малко, може да го прави някой различен “, разяснява Ива Митева.

По думите ѝ има опити да се „ обработват “ депутати от отделилата се от ръководещата коалиция партия. „ Ще забележим по какъв начин ще гласоподават в сряда или в четвъртък сътрудниците. Говори се, че ще има сътрудници, които ще се извърнат “, сподели Митева.

„ Доколкото знам няма номинации за ръководител на Народното събрание “, съобщи още тя.

„ Ситуацията в действителност е извънредно комплицирана и който и да бъде ръководител на Народното събрание, ще му бъде извънредно мъчно. Винаги съм казвала, че да си ръководител на Народното събрание е най-трудното състояние, в което може да бъде човек, тъй като тук би трябвало да стоиш против 239 индивида и да се съобразяваш с всеки един от тях “, сподели в умозаключение Ива Митева. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР