Не ми се иска да има сглобка за София, защото

...
Не ми се иска да има сглобка за София, защото
Коментари Харесай

Вили Лилков: Борис Бонев не е проблемът, все още не е спаднала температурата на общинските съветници от изборите

" Не ми се желае да има " сглобка " за София, тъй като виждаме образеца на национално равнище. Трябва да се върви по друг път - ясно съглашение. Според мен не са изчерпани към момента опциите за реализиране на съглашение ", това сподели Вили Лилков от " Синя София " в предаването 120 минути по bTV. 

Според него договарянията, които се водеха до момента сред политическите сили не са били цялостни. 

" Според мен Борис Бонев не е казусът. ГЕРБ и Българска социалистическа партия споделиха, че няма да го поддържат и на последващо гласоподаване. Причината е, че към момента не е спаднала температурата на общинските съветници от изборите. Обикновено политиците ги държи известно време след изборите ", разяснява той изборът на ръководител на Столичния общински съвет. 

" Това, което е належащо на този стадий е да се успокои тонът на диалог. Прави чест на кмета, че пое управлението на тези договаряния. Ние през вчерашния ден бяхме от " Синя София ". Струва ми се, че на това равнище би трябвало да се реши казуса, а не да го вземат решение националните управления на партиите ", сподели още Лилков. 

" Същата е обстановката в доста общински препоръки в страната и София би трябвало да даде образец. Основната отговорност за решаването на този проблем носят първите политически сили ", счита той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР