Не ми се говори! Не се чувствам добре, лошо ми

...
Не ми се говори! Не се чувствам добре, лошо ми
Коментари Харесай

Динко го закъса след катастрофата, боли го и за скъпото возило

 Не ми се приказва! Не се усещам добре, неприятно ми е! Това показа пред " България Днес " Ловеца на мигранти Динко Вълев за положението си след конфликта с камион. Ямболията  " бере душа " в болница, откакто тежкотоварна машина връхлетя върху златистия му " Мерцедес ".

" Както си карах, от равнищата излезе камион ", потегли да изяснява героят от " ВИП брат ". Щом за следващ път стартира да се връща към злокобния случай, му прилоша. Тогава отсече, че не желае да си спомня за случилото се.

Катастрофата става в събота по здрач в региона на нивите, които се намират по пътя от Ямбол за Сливен. Камионът, пренасящ зърно, пресякъл пътя на ямболския зевзек и смачкал предницата на тузарската кола. Наскоро Динко се похвали с неповторимото возило модел 2019 с S-купе. Лъскавият автомобил в неповторимия цвят злато с диаманти коствал към 350 бона.

" Освен че карам танк, обичам и да бъда в крайник с модата. Дано си я карам безаварийно и Господ да ме пази - най-важното! ", пожела си известният ямболия при покупката. Освен бутиковия модел той попълня автопарка си с военна техника като танкове и БТР. С тях постоянно му се постанова да взе участие в издърпването на обърнати коли при произшествия.

Според осведомени, като се изключи че не се усеща добре от удара, Динко мъчно претърпява и случилото се на неповторимото му возило. Щом се възвърне, той ще би трябвало да се бръкне с към 50 хилядарки за ремонт, пресмятат специалисти.

След конфликта на място идва кола за спешна помощ. Медицинският екип откарва Ловеца на бежанци към близката болница. Лекарите прецизират, че положението му не е съществено, само че има дихателни проблеми и зашеметяване от удара. От фотоси в обществените мрежи излиза наяве, че ден преди случая Динко е събирал загар на плажа във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР