Не ми харесва идеята за референдум за Истанбулската конвенция да

...
Не ми харесва идеята за референдум за Истанбулската конвенция да
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Референдум за Истанбулската конвенция е политическа реклама

Не ми харесва концепцията за референдум за Истанбулската спогодба да се заплаща с държавни пари. Това е следващата политическа самореклама. Колегите малко залитат по малко повече медийни изяви. Специално за Вътрешна македонска революционна организация, такава им е политиката. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на " Още от деня ".

Симеонов сподели, че документално и устно е изразил несъгласието си с Истанбулската спогодба и добави, че е убедил и някои от министрите на ГЕРБ да гласоподават срещу - Ивайло Московски, Кирил Ананиев, Нено Димов и Владислав Горанов.

Не е редно да се губят 20-30 млн. лв. за референдум, с цел да се прави политическа реклама. Искат за тази тематика " да се дрънка " до Евроизборите, а по-късно да вкарат като тематика този референдум, сподели вицепремиерът.

За 2018 година всички свободно количества електрическа енергия са закупени. Една част са закупени евтино и в този момент се продава наложително на повишена. Това си е най-обикновена далавера, добави Валери Симеонов.

По думите му бизнесът може да чака нови цени на електрическата енергия едвам от 1 юли. Всички огромни потребители са принудени да заплащат 40% по-завишена цена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР