Не ми е оказван натиск, за да подам оставка. Това

...
Не ми е оказван натиск, за да подам оставка. Това
Коментари Харесай

Зам.-министър на енергетиката: Не ми е оказван натиск да подам оставка

Не ми е оказван напън, с цел да подам оставка. Това сподели пред БНР заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов, който подаде оставка по-рано през днешния ден.
" Разразилият се скандал хвърля леке освен върху мен, само че и върху Министерство на енергетиката, и върху държавното управление. Затова започнах тези стъпки “, изясни дейностите си Първанов.
Той е подал оставката си в Министерски съвет, само че няма информация дали е призната. Първанов не е съветвал оставката си с " Обединените патриоти ", макар че е номиниран от НФСБ за поста зам.-министър на енергетиката.
Оставката му е обвързвана със абсурда " Апартаментгейт ", защото зам.-министърът е купил от компанията " Артекс " апартамент и два гаража на ул. " Тинтява " в столичния кв. " Изток " на цени, много по-ниски от пазарните.
Жилището му - малко над 149 кв. м, дружно с двата гаража - към 50 кв. м - са му коствали малко над 240 000 лв.. Това значи единствено по 616 евро на квадрат.
Първанов обаче твърди, че няма никаква връзка със строителната компания. " Нямам нищо общо с тази компания ( " Артекс " – б.р.). Жилището, което съм закупил, е на недодялан градеж ", посочи Първанов.
Негов комшия е някогашният ръководител на Комисията за контролиране на известията (КРС) Веселин Божков, който е придобил апартамент на цена от 682 евро за кв. м.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР