Не ми е никак енигматичен , особено след вчерашния си

...
Не ми е никак енигматичен , особено след вчерашния си
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: ИТН започват да губят връзка с действителността

" Не ми е по никакъв начин мистериозен, изключително след вчерашния си монолог, на мен ми са ясни нещата, само че казусът е, че не по този метод желаят да са ясни нещата хипотетичните политически сътрудници на господин Трифонов “, разяснява пред БНР на, политолог и учител в Нов български университет.

„ А не би трябвало да има толкоз огромна непредвидимост, това не е положително за бъдещето на страната. Градим нещо като стени сред политическите партии, става известно, че всеки звъни на другия на разнообразни телефони, остава се с усещане, че те не си приказват тези хора, че даже не се срещат “, сподели още Стефанов.
 Хаджигенов: Връчването на мандата беше нелегитимно Хаджигенов: Връчването на мандата беше нелегитимно
" Връчвaнeтo нa мaндaтa нa 30 юли e прoтивoкoнcтитуциoннo, нeлeгитимнo и нищoжнo Тo трябвa дa бъдe извършeнo oтнoвo при cпaзвaнe нa кoнc...

„ Това е като че ли е, че да потвърждават кой е по-решителен да извърши промени, макар че една част от евентуалното бъдещо ръководство си го показва като реваншистки ревизионизъм, само че пък ми се коства, че " " (ИТН) този път прекомерно насериозно вземат нещата, само че стартират да губят връзка с действителността и почват да припознават мечтаното за действителност “, разясни още политологът.

По думите му концепцията за паралелната и открадната страна със завладените институции не е лишена от съображение в България. А процесът с представянето на канидата за министър председател на Има Такъв Народ е мощно претрупан с прекомерно екстравагантен детайл на изненада, вместо да го заместят с прагматичен разумен политически диалог.

По думите на Стефанов отиването на трети избори няма да е наказване за хипотетичните полотически сътрудници на Трифонов, както той си мисли и неговите гласоподаватели, а по-скоро ще е наказване за него самия:

" Бутафория, бутафория, само че тук приказваме за ръководство на страната ", съобщи още Стефанов.
 Христо Иванов: Има Такъв Народ ще съобщи хората, които действително смъкнаха Борисов и гласоподаваха за смяна Христо Иванов: Има Такъв Народ ще съобщи хората, които действително смъкнаха Борисов и гласоподаваха за смяна
" Тoзи пaрлaмeнт мoжeшe дa рeши eднa cтрaтeгичecкa нaциoнaлнa зaдaчa: рeaлнo дa oтcтрaним ДПC oт влacттa. Caмo тoгaвa мoжeм нe прocтo дa...

Още:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР