Не ме проверяват в МВР, а да изпълнят на министъра

...
Не ме проверяват в МВР, а да изпълнят на министъра
Коментари Харесай

Борисов: За къщата в Барселона не са ме питали, питат за хора отпреди 13 г.

Не ме ревизират в Министерство на вътрешните работи, а да изпълнят на министъра на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков ... Това разяснява във връзка през седмицата Бойко Борисов по време на брифинг на ГЕРБ през днешния ден.

" Спомняте ли си, припомням си, познавате ли го - не го познавам. Част от тези служители на реда са работили по източването на Данък добавена стойност с румънските служби и прокуратури ", сподели още Борисов какво се е случвало по време на диалога.

Не сме видели сигнала на основния прокурор - в случай че е за Пламен Узунов, е ясно - неприемливо в правосъдната система, само че с такива като Бойко Рашков - това не може да се случи, разяснява още той.

Ако кажа всичко, което мисля за Рашков, би трябвало да ме осъдят . Жал ми е за служителите на реда, тъй като те употребяват една дефиниция " за сведение ". 2009 година, когато някой чул, когато съм бил правил крос в резиденция " Бояна ". Аз крос не съм правил в никакъв случай, Цецо правеше крос и продължава, аз - не. Той чул, че някой разказал, че еди-какво се е случило, изясни някогашният министър председател.

" Човекът жив ли е в този момент, не съм го изял ", показа още той.
 Скандирания
Скандирания " Бойко! " и " Рашков, срам! " ескортираха Борисов на разпита му в Министерство на вътрешните работи

Членове на партийния актив се бяха събрали пред постройката

Нула истина. После ме питаха дали мога да си спомня за някакъв Иван Тенев, ни съм го виждал, ни съм го чувал, в интернет написа, че се търси с алена бюлетина, да не е министър на земеделието в аленото държавно управление ", разясни Бойко Борисов.

Дето ме питат - нито съм имал къща, нито парцел, нито каквото и да е било, аз имам къща в Банкя и по тази причина там си пребивавам, да, напрягат ми фамилията, тревожат се децата. Ако се потвърди, че имам къща, я давам. Виждам, че служителите на реда и те са обезпокоени, добави Бойко Борисов.

" Да ме викат колкото желаят, не ме тормозят. Но от 2009 година, са 13 години, а има други хора, които по един или различен метод са се пресичали в живота ми, би трябвало ли да разбутват фамилиите с такива трудове. Ако ви разпитват за жена, за нещо, за Маги - в никакъв случай не съм я виждал, направиха я на нищо, да я питат дали била с... ".
 Прокуратурата разпита Борисов за къщата в Барселона
Прокуратурата разпита Борисов за къщата в Барселона

Данни за самото следствие към момента не са предоставени

Това е тъкмо комунистически жанр, няма ли да го викнат за 19-те парцела и по какъв начин ги е придобил с имотната мафия, прикани водачът на ГЕРБ по отношение на Бойко Рашков.

За три каузи ме разпитаха, влизат по двама-трима, на вълни, извършват на началника от Кърджали и на Бойко Рашков, възмути се някогашният министър председател.

За не са ме питали, основават им огромни проблеми и това е нечовешко, което вършат, безапелационен е Борисов.

Протокол за неразгласяване на информацията от разпита не е подписвал. Не ме ревизират, а за сведение, с цел да изпълнят на Бойко Рашков..., безапелационен бе още водачът на ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР