Не ме изненада, че Путин спечели, оставаше да видим какви

...
Не ме изненада, че Путин спечели, оставаше да видим какви
Коментари Харесай

Йордан Божилов: На Путин му трябва му индулгенция за войната в Украйна

" Не ме изненада, че Путин завоюва, оставаше да забележим какви са цифрите. Общественото мнение в Русия е мощно повлияно от ръководството има цялостен надзор над медиите, над неправителствените организации и над живота на жителите. На процедура имаме една тирания. Путин се пробва да откри нов строй ", съобщи някогашният зам.-министър на защитата Йордан Божилов във връзка петия следващ мандат на съветския президент Владимир Путин.

" Той смята, че Западът е декадентен и той показва Русия като същинската концепция, същинската полезност. Това е доста покрай съветската философия от 19-и век. Путин се пробва да откри и интернационалните връзки съгласно неговите визии ", показа Божилов.

" Изборите не са почтени и законни, само че това няма значение за Путин. На Путин му трябваше нещо такова – на него му би трябвало индулгенция за това за какво стотици хиляди са убити и ранени и по бойните полета в Украйна, за какво толкоз хора страдат, за какво Русия е в периферията на Европа. От друга страна му трябваше вътрешна легитимация на властта, уточни пред Българска национална телевизия някогашният зам.-военен министър.

В геополитически проект върви преразпределение на функции. Русия се пробва да се нарежда като добър състезател. За това на Путин му би трябвало да покаже, че е определен демократично, означи той.

Не виждам от дълбините на обществото на Русия да изникне придвижването, което да докара до смяна. За нас е по-важно действително да оценим обстановката, какви са рисковете за България и за Европейския съюз, и да действаме съгласно тях, сподели още Йордан Божилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР