"Не ме е страх от коронавируса, страх ме е от

...
"Не ме е страх от коронавируса, страх ме е от
Коментари Харесай

Майката на Сузанита: Не знаех, че се дрогира

"Не ме е боязън от ковид, боязън ме е от опиатите ", изригна майката на Сузанита - Шенай, дни откакто скандалната й щерка излезе от клиника за лекуване на зависимости . "Полицията не би трябвало да пази парковете, а децата ни, тъй като дрогата е голям проблем в обществото. Вирусът ще мине и замине, само че децата ни ще продължат да употребяват опиати ", съобщи пред Галерия Шенай. Сузанита прекара един месец в профилираното заведение като сама пусна пост в Инстаграм къде се намира.

"Тя призна какво се случва с нея, с цел да окуражи хората с сходен проблем да се борят за себе си, за живота си, за любовта на околните си ", споделя брачната половинка на Орхан Мурад. Самата тя въобще не подозирала какво претърпява детето й дълго време. Кошмарът стартира преди половин година, когато Сузанита изпада в тежка меланхолия след раздялата с приятеля си.

"По цели дни и нощи не спеше, само че го отдавах на любовна тъга ", споделя Шенай. Тя схваща, че нещо съществено се случва, когато 17-годишната й щерка безусловно стартира да се топи пред очите й. "Беше станала 38 кг. Промени се държанието й, стана нападателна, крещеше на сестра си и даже на дядо си, който доста обича. Тогава започнах да извозвам нощите в диалози с нея, споделях свои неточности, с цел да й покажа, че всеки минава през тежки моменти. В един миг тя ми показа, че има проблем с опиатите. Каза ми какво е вземала, какъв брой постоянно и за какво го е правила. Опитваше се сама да спре, 3-4 дни не беше посягала към дрогата, само че поради абстиненцията не беше на себе си.

В един миг ми сподели: "Мамо, желая да вляза в клиника ", и аз бях доста щастлива, тъй като в случай че тя не беше показала предпочитание да се оправи с казуса, ние, родителите, нямаше какво да създадем. Не можем принудително да я вкараме. ", добавя майката. Тя добавя, че в лечебното заведение видяла страшни неща - деца на 13-14 години, докарвани за следващ път от родителите си, тъй като самите младежи нямали предпочитание да се спасят от дрогата и бягали постоянно.

През първите дни Сузанита повръщала постоянно поради детоксикацията. Лечението й към момента не е завършило, тъй като й следва психическа помощ. Два пъти седмично певицата организира онлайн срещи със експерт, които й се отразяват доста добре. Тя към този момент тежи 53 кг и приготвя нови песни с татко си.

фотография:инстаграм сузанита
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР