Не ме е страх, обичам си работата и ще остана

...
Не ме е страх, обичам си работата и ще остана
Коментари Харесай

Нападнатата медицинска сестра: Бях емоционално наранена

Не ме е боязън, обичам си работата и ще остана в незабавната помощ. Това съобщи здравната сестра Петя Стоянова, която бе нападната от 53-годишна жена в болничното заведение в Горна Оряховица.
Бях прочувствено засегната, почувствах се употребена, сама и незащитена, съобщи сестрата в ефира на bTV. Нападателката, която към този момент получи шестмесечна условна присъда, пристигнала в клиниката с внучето си. Детето имало охлузна рана на главата и - по думите на сестрата, в положението му нямало нищо незабавно.
Нямаше причина околните да се държат по този метод. Ние даже не бяхме позволени да прегледаме обикновено детето, описа Стоянова. Тя беше безапелационна, че в болничното заведение с нищо не са предизвикали агресивното държание. „ Погрижихме се напълно за нея и дребното дете”, увери тя.
„ Когато дойдат в незабавната помощ, от ромския етнос постоянно са специфични, постоянно бързат и са най-спешни. Това не е по този начин – всички пациенти са специфични. Подложени сме всекидневно на някаква офанзива от тяхна страна. Ежедневно сме заплашвани и обиждани”, сподели още здравната сестра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР