Не ме асоциирайте с чалга културата! Това е посланието на

...
Не ме асоциирайте с чалга културата! Това е посланието на
Коментари Харесай

Чалга-рапърката Диона е мега нагла и ВУЛГАРНА в новата си песен

" Не ме асоциирайте с чалга културата! Това е посланието на новото ми парче ", показа певицата Диона пред " България Днес ".

Преди няколко дни фолкзвездата пусна нова рап ария дружно с Биляниш, която се споделя " Лепа Брена ". " Лепа брена " на сръбски значи " хубава жена ". Тези думи са като знак на попфолк културата и с парчето искахме да покажем, че не сме стереотипните " хубави дами " на чалгата ", описа повече скандалната певица за концепцията на песента.

Заловената с кокаин в кръвта звезда се възползва от абсурда

Дуетният шлагер на двете секссимволки има много абсурден текст. Първият куплет стартира с " Добре, че спрех с опиатите, съберем некой лев да мо`ем платим ц*ците ". Диона не се тормози да повдига тематиката за нейния арест заради положителен тест за опиати зад кормилото.

" Мисля, че си пасва на обстановката, която се завъртя към мен. Разбира се, че съумях да събера някой лев ", сподели Диона, само че побърза да означи: " Всичко е в кръга на шегата. Аз в никакъв случай не съм злоупотребявала, просто направих занимателна препоръка ".

Освен в тази строфа двете артистки свободно употребяват думи като " к*р ", " да го ду*а ", " е*ал ", " к*рва " в текста на песента. За цветущия речник Диона изясни: " Решихме да използваме пошъл език, тъй като жанрът разрешава това. В хип-хопа даже наложително има такива думи. От друга страна, съм забелязала, че нашите слушатели доста повече се радват, когато видят да вършим нещо по-смело и скандално ".

Диона и Биляниш са били рапърки по душа

Тъмнокосата злина има дълга история с хип-хопа.

" И моята, и на Биляна кариера стартира точно с хип-хопа. Имам непокътнати в компютъра си десетки рап части, които не съм издавала. Усетих, че в този момент е верният миг частите ми да видят бяла светлина ", разкри 29-годишната изпълнителка.

Певицата също ни увери, че не се отхвърля изцяло от чалгата.

" В песента споделям " нещо не върви с чалгата, ще айде да вършим рап ", само че и това е просто смешка. Отсега нататък ще се опитвам да пущам и попфолк, и хип-хоп ", загатна за бъдещето на кариерата си чалга-рапърката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР