Не Лукойл да ни говори , а държавата да влезе

...
Не Лукойл да ни говори , а държавата да влезе
Коментари Харесай

Венко Сабрутев настоя държавата да спре да мисли за Лукойл

Не " Лукойл " да ни приказва , а страната да влезе в личните си обувки и да направи проект. И най-много - би трябвало да спрем и страната да сформира проект . Това съобщи в студиото на Нова телевизия Венко Сабрутев, народен представител от " Продължаваме промяната " .

Дерогацията за България е единствено до края на 2024 година и още в този момент би трябвало да стартира да се мисли какво да се прави след тази година. Самата компания би трябвало да го прави. Венко Сабрутев изясни и по какъв начин би трябвало да се ползва дерогацията - евтиния съветски нефт остава и се продава на българския пазар, а износът се реализира от неруски петролни артикули. Заради войната в Украйна потреблението на бензин спада, а на дизел внезапно се усилва, само че дерогацията може да се отрази на българските консуматори.

Сабрутев предложи на  да се запознае с европейските наставления и и акцентира, че всичко е въпрос на организация.
 Дизелът на колонките свършва, в случай че забраним износа за
Дизелът на колонките свършва, в случай че забраним износа за " Нефтохим "

В Комисия бе признато предлагането на Движение за права и свободи за цялостна възбрана

Въпросите обаче са към служебния кабинет, който сега ръководи страната , уточни Венко Сабрутев и акцентира, че сега служебният кабинет се пробва да бъде над Народното събрание и изрично не съблюдава законите и Конституцията на страната като не извършва задължението си да внесе в Народното събрание бюджет за идната година. Безхаберието на служебния кабинет ще докара до обедняване на милиони хора и най-много на пенсионерите.

" Ние нямаме проблем с потреблението, имаме проблем с приходите . Трябва да има правдивост - не може от ограниченията да се употребяват еднообразно и от бедните, и от богатите, а потребността на страната е от което минава през държавния бюджет ", съобщи Сабрутев.
 Депутатите бият камбаната за нов бюджет, опасяват се от бедност и задължения Обновена
Депутатите бият камбаната за нов бюджет, опасяват се от бедност и задължения

Дебатът зави към психоанализа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР