Не купуваме самолети само за да имаме самолети, не ги

...
Не купуваме самолети само за да имаме самолети, не ги
Коментари Харесай

Извънредна Информация: Военният Министър Красимир Каракачанов Заговори За Война!

" Не купуваме самолети единствено с цел да имаме самолети, не ги купуваме единствено за защита на въздушното пространство, не ги купуваме единствено, с цел да вършим авиошоу, купуваме авиация, която, не дай си Боже, може да се наложи да взе участие в бойни дейности ", съобщи Каракачанов.

Вицепремиерът изясни още, че по отношение на договорката има три огромните въпроса. Първият е цената, както и оборудването и въоръжението на самолетите. А за това дава отговор Министерството на защитата. Вторият е индустриалното съдействие, за което отговоря Министерството на стопанската система. Третият е методите и периодите на заплащане, за което диалозите води Министерството на финансите.

" Има вид сумата да бъде подадена на сметка, от която даже ще прибираме годишна рента. От нея ще се тегли при всеки стадий от договорката. Но това са неща, които, уповавам се, сътрудника министър Горанов ще свърши по най-хубавия метод ", разяснява Каракачанов.

Той разяснява и тематиката с партийните дотации.

" Субсидията от дълго време трябваше да се смъкне. От Вътрешна македонска революционна организация в предходното национално заседание предлагахме дотацията от 11 лв. да стане 6 лв., само че да има и горна граница - не повече от 5 милиона на партия ", сподели Каракачанов. " Трябва да бъде понижена, би било жест към обществото, че партиите не мислят единствено за себе си ".

Каракачанов разяснява и обвиняванията от страна на Волен Сидеров, както и желаната му оставка.

" Продължаваме напред, вършим си работата. Който желае да хвърля голи обвинявания, да го прави. Когато си финален в класацията, да кажеш, че другите 99% са получили повече с машинация, не е съществено. Ако бяха работили 2 години от " Атака ", може би щяха да имат по-добри резултати. На тях все някой им е отговорен ", съобщи Каракачанов.

" Аз съм човек, организиран необятно, желая да вършим работа. Ако не им се работи, да вършат каквото си желаят ", сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР