Не крием, че Теодора Духовникова и Цветана Манева са две

...
Не крием, че Теодора Духовникова и Цветана Манева са две
Коментари Харесай

Две кралици на edna сцена: Теодора Духовникова и Цветана Манева с вълнуващ нов проект

Не крием, че Теодора Духовникова и Цветана Манева са две от най-любимите ни актриси! И двете имат невероятна харизма, лъчение и притегателна мощ, която ни кара да не преместваме взор от сцената, когато те са на нея. Техният гений е като че ли изобилен, а всяка роля, в която се превъплъщават, им лепва като втора кожа.

Ето за какво и насладата ни от новината, че ще вземат участие в дружно в новата режисура на Народния спектакъл е толкоз огромна!

Това разгласи самата Теодора Духовникова във Фейсбук, като разгласява две фотоси с Цветана Манева от подготовките на „ Тъгата на кралиците “. На фрагментите двете актриси са се усмихнали и хванали за ръце.



„ Наистина вълнуващо начало и на добър час на подготовките на новата пиеса на Яна Борисова “ , написа актрисата, а по-късно обявата беше споделена и от Народен спектакъл „ Иван Вазов “ и самата Цветана Манева.

В Instagram Духовникова написа още: „ Да бъдем двете на сцената, с Цветана Манева, е голяма наслада и неспокойствие. “

Режисьор на постановката е Стилиян Петров , сценографията е дело на Никола Тороманов, а музиката - на Милен Кукошаров.

„ Тъгата на кралиците “ от Яна Борисова, чиято премиера се чака на 9 и 10 март 2022 година на Камерна сцена , ще открие театралния сезон на 2022 година в Народния спектакъл.

Казват, че душата на индивида е като хотел – от време на време притежателят е един през целия ти живот, а различен път се сменят по няколко, разбираме от уеб страницата на . Може да се случи по този начин, че някой да „ резервира “ сърцето ти, пристигайки в безименна и безлунна нощ, с цел да остане, или да си тръгне на сутринта, оставяйки мръсни отпечатъци, разрушени стени и откраднати мемоари...

Един подобен „ одухотворен “ хотел, хранилище на техните невероятни истории, само че и на десетки други биографии, събития и ориси, ще срещне две изключителни актриси на сцената на Народния спектакъл в новата пиеса „ Тъгата на кралиците “ – Цветана Манева и Теодора Духовникова.
 Прекрасната Теодора Духовникова  Прекрасната Теодора Духовникова  Прекрасната Теодора Духовникова  Прекрасната Теодора Духовникова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР