Не коментирам изказването на Волен Сидеров и не съм разговарял

...
Не коментирам изказването на Волен Сидеров и не съм разговарял
Коментари Харесай

Румен Христов: Не водим разговори с Валери Симеонов за сваляне на правителството

Не разясня изявлението на Волен Сидеров и не съм разговарял с Валери Симеонов.

Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов отговаряйки на въпрос дали с НФСБ водят секрети диалози за събаряне на държавното управление, съобщи кореспондент на Novini.bg. Припомняме, през вчерашния ден водачът на "Атака " Волен Сидеров съобщи, че против премиера Борисов има скрит план, като задачата му е дестабилизация на страната и предварителни избори. Христов насочи рецензии към настоящето ръководство за неналичието на десни политики и добави, че Съюз на демократичните сили са същинското дясно.

Днес Съюз на демократичните сили даде на Държавна организация „ Архиви “ архива на партията за предпазване и дигитализиране. Румен Христов разгласи, че Съюз на демократичните сили е партия, която твори история. От позиция на това, което е непокътнато, архивът е доста огромен. Обработеният списък обгръща интервала 1989-2009 година и ще стане публично притежание, сподели още ръководителят на Съюз на демократичните сили.

От своя страна ръководителят на Държавна организация „ Архиви “ доцент доктор Михаил Груев уточни, че от години се водят договаряния за архива на Съюз на демократичните сили, който като извор за актуалната българска история е скъп. Този масив трансформира съществено положението на изборния списък за българския преход, добави доцент Груев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР