Не коментирам имам ли бебе или не! Всеки да мисли

...
Не коментирам имам ли бебе или не! Всеки да мисли
Коментари Харесай

Андреа и Кобрата по-влюбени отвсякога

 " Не разясня имам ли бебе или не! Всеки да мисли каквото си реши. " С тези думи попфолк звездата Андреа изясни вчерашното си включване в инстаграм в отговор на въпрос на почитател дали е бременна или не.

" Откъде знаеш? Може би не споделям всичко ", мистериозно отвърна изпълнителката на обожател, задал й въпроса без заобикалки. " Обичам да вардя в загадка персоналния с живот ", добави русокоската, като хвърли в потрес и колежките си. Поне шест от тях харесаха отговора й.

След като преди по-малко от месец Андреа се събра с боксьора Кубрат Пулев под един покрив, двамата към този момент съществено мислят за деца. Първоначално певицата единствено загатна за това, че са се събрали, споделяйки десетки архивни техни фотоси - факт, който по-късно удостовери с настоящо изображение, на което боксьорът я учи да борави със снайпер на стрелбище.

От своя страна Кобрата, който постоянно също дава отговор на въпроси на почитатели в инстаграм на въпроса с изключение на тренировки какво друго обича да прави, отговори: " Закуска на обичаната ".

Очевидно и двамата с Андреа са подготвени за съществено обвързване, а за какво не и за наследници. В предишното боксьорът и обичаната му нееднократно са казвали в свои изявленията, че желаят да има минимум пет деца.

" Сега съм най-щастлива с обичания човек, в гушкане, филми, започнах да сготвям и други неща ", издаде в отговор на феновете си Андреа по какъв начин изкарва карантината, в която страната е сложена до 13 май, написа още " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР