Не казвам, че всичко е било мед и масло. Но

...
Не казвам, че всичко е било мед и масло. Но
Коментари Харесай

Борисов: Инфлацията е чудовищна! Ако българите се подведат пак, след зимата няма да има оправяне


„ Не споделям, че всичко е било мед и масло. Но не съм вярвал, че могат по този начин да счупят страната “, сподели водачът на ГЕРБ

ГЕРБ-СДС откри предизборната си акция със събитие в Плевен. Пред симпатизанти на партията и публицисти приказва водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Нашите наследници наеха най-скъпите ПР-и на света и бягат от въпроси, тъй като или нямат отвори, или са неуместни ”, сподели Борисов. Той сподели таблица с данните за цените на питателните артикули и съобщи, че това е най-лесната акция, тъй като „ обстоятелствата приказват ”.

„ Те ви грабят от джоба с нафтата, водата, бензина, газа. При тази чудовищна инфлация защо повдигане на пенсии и заплати приказват ”.

„ Няма сфера, в която нещо да се е подобрило – всичко се е строшило. Няма път до Плевен, а щеше да се идва до тук за 1 час. Имаше заделени пари в сметка за „ Хемус ”. Вместо да надградят, Промяната унищожиха всичко направено ”, разяснява още Борисов.

И назова групировката на Кирил Петков и Асен Василев „ бели якички ” и „ партия на медиаторите, която би трябвало по всякакъв начин да бъде побеждавана ”. „ С тези милиарди заеми кой ще ги върне тези пари, при неработеща стопанска система. Такова перпетуум мобиле ”.

Борисов акцентира, че да се подвигат пенсиите е елементарно, само че попита кой ще ги заплаща след това. „ Лесно се дава обещание и елементарно се подвига, мъчно се работи и мъчно се изкарват пари, с цел да се заплащат “, разясни той.

„ Толкова е счупена страната, единствено заеми. Какъв остатък, те не са платили дължимото ”.

„ Не споделям, че сме били идеални. Винаги може да бъде по-добре. Не споделям, че всичко е било мед и масло. Но не съм вярвал, че могат по този начин да счупят страната. Те са толкоз слаби, че не могат да възнамеряват бюджета за повече от 2-3 месеца. Ако българите се подведат отново, след зимата няма да има оправяне ”, безапелационен бе Борисов.

„ Всеки ден служебното държавно управление вади обири и далавери, с какво са ни излъгали. Ние нямахме достъп до това, единствено предполагахме. Ние можем да заявим, че Румен Радев ще си удържи на думата и ще организира почтени избори ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Излизат и споделят: „ Ние не желаеме с Бойко и с ГЕРБ ”. А вие за какво си мислите, че ние ви желаеме? По какво си мислите, че ние ви желаеме. Аз съм си приказвал с моите специалисти. Те ми споделят: Представяш ли си един кабинет с Киро, Асен, Лорер, майка му, баба му, жена му, вуйна му. Те ще ми покварят министрите, не би трябвало да ги пускаме там ”, разяснява водачът на ГЕРБ.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР