Не кървав спорт със залагания, а неуредени лични взаимоотношения –

...
Не кървав спорт със залагания, а неуредени лични взаимоотношения –
Коментари Харесай

Единият от участниците в дивашките боеве в Пловдив с амбиции за образование в елитен британски университет

Не „ кървясъл спорт ” със залагания, а неуредени персонални взаимоотношения – това съгласно шефа на Английската гимназия в Пловдив Николай Радев стои зад скандалното видео с пердах на двама възпитаници пред аудитория. Той уточни, че фрагментите са от петък, само че чак в този момент са придобили гласност, оповестява bTV.
Единият от участниците в битката без правила е ученик на гимназията, а другият – негов прочут от друго учебно заведение, посочи Радев. „ Не е имало такава организация, каквато излезе по медиите, надали не със залагания”, акцентира шефът. Двете момчета имали спор в обществените мрежи, който пренесли навън място на 500 метра от школото.

Николай Радев сподели, че не е разпознал свои възпитаници измежду „ публиката”, само че точно след сигнал от децата зам.-директор, двама учители по физическо и полиция са прекратили багра. Органите на реда и прокуратурата няма да се занимават със случилото се. Момчето от Английската е определило пред шефа дейностите си като „ келешка постъпка”.

Предстои педагогичен съвет, като класният началник е предложил последно предизвестие за пренасяне в друго учебно заведение. „ Ученикът към този момент е подал документи за първокласен британски университет”, означи Радев и разяснява, че наказването евентуално ще го стресне задоволително, с цел да не се замесва наново в сходни обстановки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР