Не карам жените да просят. Има си техники, които използвам

...
Не карам жените да просят. Има си техники, които използвам
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина проговори за семинарите на морето

" Не карам дамите да просят. Има си техники, които употребявам в моя способ, който е патентован в Лондон и се употребява от хиляди хора сполучливо. Клиентите ми са от целия свят, а на последния ми маратон на британски имаше 300 индивида. Участниците бяха от Индия, Америка, Канада и цялата Европа. Никой не карам принудително да идва при мен. " Това показа психоложката Наталия Кобилкина, предава " България през днешния ден ".

Напоследък обществените мрежи завряха с изказванията, че Кобилкина води семинари по морето у нас за четирицифрени суми, против което кара дами да вървят да просят по плажа. Според сексоложката цените са високи, тъй като включват месечни семинари, както и отмора в първокласните хотели, в които се организират срещите.

Наталия води дами на семинари по целия свят, а най-печелившите ѝ са свързани с отмора на Сейшелите, Малдивите или гръцките острови. В цената се включват и храна, и спане, и работата с екип, който се грижи за дамите, записали се в него.

" Мога да подсигурявам триумф на всеки, който се запише при мен даже единствено на един курс. Неслучайно с години се образовам, приключила съм за клиничен психолог, работила съм това към този момент 22 години и давам най-ценното на хората, които желаят да " вземат " от мен ", споделя Наталия, съгласно която всеки личен способ коства скъпо, а нейният е безотказен.

" Моите клиенти идват при мен за знамение. Те желаят да ги погледна, да им кажа нещо и всичко в техния живот да се промени. Ами получава се на 90% и това коства пари, както всичко материално, до което се докоснете ", споделя психоложката и добавя, че всяка година " създава " по 10 треньори, на които разчита и им дава " самун в ръцете ". " Това да поискаш пари, е техника за преправяне на егото. На огромна част от хората оттова им идват проблемите. Когато се " пречупиш " обаче, постоянно имаш резултат. Винаги ", изяснява Кобилкина за какво е пращала дами да желаят пари от непознати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР