Не изпитваме страх, че няма да има разговор. Неизбежно е

...
Не изпитваме страх, че няма да има разговор. Неизбежно е
Коментари Харесай

Кирил Петков за евентуална лидерска среща: Не бягаме от разговори

" Не изпитваме боязън, че няма да има диалог. Неизбежно е да си приказваме. Ние си приказваме умерено, даже и да си кажем неща, които са проблематични. Утре ще бъдем дружно в зала в Народното събрание. Когато сътрудниците са подготвени, не бягаме от диалози ". Това съобщи пред публицисти съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков след изразеното по-рано през днешния ден мнение на премиера Николай Денков, че би трябвало да има лидерска среща поради насъбраното по време на предизборната акция напрежение в (не)коалицията и основно в връзките с ГЕРБ-СДС. В нощта на балотажа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че на следващия ден, когато би трябвало да стартира работа и Народното събрание след предизборната почивка, ще свика национална среща на партията, на която да се реши по какъв начин ще продължат връзките с ПП-ДБ. Той ги упрекна, че са образували " нова сглобка " с Възраждане и Българска социалистическа партия и на доста места в страната са " играли " против тях на локалните избор.

Относно продължителността на живота на държавното управление, Кирил Петков съобщи, че дълъг небосвод вижда „ единствено и само, в случай че нещата, които са значими за целите, които сме си поставили, не престават да се извършват “. Той счита, че се е видял провал в бранш „ сигурност “ преди изборите. 

" Ние това няма да го забравим и няма да го подминем. Акад. Денков изиска оставката на шефа на ДАНС и нашата парламентарна група има вяра, че това е вярното нещо ", добави той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР