Не изпитвам страх, че няма да има разговор, каза пред

...
Не изпитвам страх, че няма да има разговор, каза пред
Коментари Харесай

Кирил Петков за сглобката: Не се страхувам, че няма да има разговор

Не изпитвам боязън, че няма да има диалог, сподели пред публицисти съпредседателят на ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Кирил Петков по отношение на упованието за лидерска среща. Неизбежно е да си приказваме. Все още нямаме планувана такава среща, сподели той.

Ние си приказваме умерено, даже и да си кажем неща, които са проблематични, уточни Петков, представен от Българска телеграфна агенция. На уточняващо запитване дали такава среща ще има на следващия ден, той добави: „ Утре ще бъдем дружно в зала в Народното събрание. Когато сътрудниците са подготвени, не бягаме от диалози “, добави той.

За вота на съмнение към държавното управление, който се внася от опозицията, съпредседателят на Политическа партия разяснява, че няма терзания за бранш защита и парламентарната група стои зад кабинета.

Припомняме, че по-рано през днешния ден пред медии министър председателят Николай Денков сподели, че след изборите би трябвало да има лидерска среща.

Министър-председателят изрази вяра, че плануваната ротация с Мария Габриел ще се случи, и изяви подготвеност още веднъж да поеме премиерския пост, в случай че на дневен ред са извадени избрани цели.

„ Изборите завършиха. Трябва да влезем в работен режим, тъй като има доста работа за извършване. Надявам се да има ротация, тъй като има стратегия, която би трябвало да бъде изпълнена и тя е до края на другата година. Дали още веднъж ще съм министър председател след една година, зависи от това, дали ще има цели – повишение на качеството на живот и решение на демографската рецесия в България. Ако тези цели участват, на драго сърце бих се присъединил още веднъж “, сподели Денков.

.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР