Не изминаха и 12 часа от тежката катастрофа край Микре,

...
Не изминаха и 12 часа от тежката катастрофа край Микре,
Коментари Харесай

Загинал, тежко ранена и още 6 пострадали в катастрофа на километри от вчерашната

Не изминаха и 12 часа от тежката злополука край Микре, в която 9 души изгубиха живота си, 18 бяха ранени, а от тях четирима към момента са с заплаха за живота и в региона стана ново зверско ПТП. Две коли са се сблъскали челно, още веднъж на пътя София-Варна. Инцидентът е станал към 10:20 ч. в региона на село Сопот, което се намира на 10 км от разклона за Микре.

По първична информация два леки автомобила (със софийска и варненска регистрации) са се ударли челно на 500 метра след бензиностанцията в посока Варна. От удара на място е умрял возещият се на предната седалка пасажер в колата със софийска регистрация. Жената, карала автомобила е в сериозно положение.

Незабавно след сигнала за злополуката на място са изпратени екипи на полицията и незабавна помощ. Движението в региона се прави в едната лента. Работата на полицейските екипи на място продължава и сега.

Това е и втора тежка злополука със починали край село Сопот в границите на последните 6 дни. Миналата неделя тойнейджър открадна кола, качи се с трима свои другари в нея и потегли. След придвижване с висока скорост 15-годишният недееспособен водач се удари в дърво, в резултат на което той и 16-годишен него вспътник починаха на място. В тежко положение в болнца бе откарано 14-годишно момиче, а четвъртият младеж в колата се отърва с по-леки натранявания.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР