Не изливайте вряща вода в канала, за да го отпушите.

...
Не изливайте вряща вода в канала, за да го отпушите.
Коментари Харесай

Строго предупреждение на водопроводчика за изливане на вряща вода в мивката - и трик за отпушване на канали

Не изливайте вряща вода в канала, с цел да го отпушите.

Ако в миналото сте се сблъсквали с запушен канал преди, първият ви кей може да бъде да кипнете чайника и да налеете гореща вода в мивката с вярата, че тя ще разтопи или разгради всички мастни субстанции, насъбрани в тръбите ви. Но съгласно един водопроводчик в никакъв случай не би трябвало да вършиме това - защото можете да аргументите щета на вашата водопроводна система, без да го осъзнавате.

Според традицията изливането на вряла вода в мивката е добре, в случай че тръбите ви са изтощени бистра и водата може да изтече, само че в случай че имате задръстване, съществуването на гореща вода на място може да разтопи или изкриви пластмасовите ви тръби. Той също по този начин сподели, че би трябвало да избягвате артикули за отпушване на канали като Buster или американския артикул Drano.

Във конгрес Reddit, обсъждащ препоръки по какъв начин да отпушите канал, един водопроводчик съобщи: „ Водопроводчик тук. Няколко неща, които научих от моя опит. Не използвайте Drano. Никога. Както споменахме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР