Не изключваме, че Алексей Навални може да е отровен и

...
Не изключваме, че Алексей Навални може да е отровен и
Коментари Харесай

Отровен ли е Алексей Навални? frognews.bg

Не изключваме, че Алексей Навални може да е токсичен и да умира постепенно, с цел да не притегля доста внимание, съобщи Ярмиш в обява в " Туитър ".

 

Тя добави, че той е държан в килия в пандиза и изпитва остри болки, без да получава здравна помощ.

 

Бивш юрист, който стана прочут преди повече от десетилетие, откакто осмя елита към президента Владимир Путин и изрече изказвания за корупция в големи размери, от дълго време предвижда, че Русия може да бъде изправена пред огромни политически разтърсвания, отбелязва Ройтерс.

 

През 2020 година Навални оцеля след явен опит за отравяне по време на полет в Сибир с, както откриха проби в западни лаборатории, нервнопаралитично вещество. Руските управляващи отхвърлиха да са се пробвали да го убият. 

 

Навални се лекува от това отравяне в Германия, само че през 2021 година непринудено се върна в Русия, където бе задържан още при идването си и наказан на затвор по дело за машинация, което той дефинира като политически стимулирано, напомня Ройтерс.

 

Ярмиш съобщи, че поради мистериозното заболяване на съветския опозиционер е била извикана незабавна помощ през нощта на петък против събота в строго охраняваната наказателна колония " ИК-6 " в Мелехово, на към 250 километра източно от Москва, където е държан той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР