Не изглежда като краят на поп фолк кариерата на изпълнителката

...
Не изглежда като краят на поп фолк кариерата на изпълнителката
Коментари Харесай

Най-пищният бюст се пенсионира: Хищната хиена на поп фолка п...

Не наподобява като краят на поп фолк кариерата на изпълнителката да й се отразява зле, в противен случай

Цветя от сапуни създава една от най-големите митове на българския попфолк! Преди десетилетия Петра изгря с шлагера си " Хищна хиена ", само че сега има радикално друг живот. Фолкпевицата живее в Кипър, където се е посветила на изкуството - преди години стартира да рисува картини, а сега взаимно с артзаниманието си създава букети, в които цветята не са същински, а са направени от сапун.



" Оцветявам сапуните за цветя с хранителна багра за сладкиши, която е антиалергична. Използвам и цветни масла от естествени артикули, които са дълготрайни най-малко 10 години. Използвани са екологични и антиалергенни артикули, тъй че цветята са подобаващи и за деца ", споделя за начинанието си Петра. Паралелно певицата прави и украса за тържествени събития, като демонстрира гений и креативност в творбите си.

В дейните си певчески години Петра приковаваше вниманието с големия си бюст, който не спираше да демонстрира в клиповете си. Нейна запазена марка бяха и облеклата с тигрови шарки, които я увековечиха като хиената на българската чалга. През тези години певицата се омъжи за писателя и критик Стефан Цирков, от който има 2 дъщери, само че по-късно двамата се разделиха. След овакантяване на музикалния бизнес Петра откри български ресторант в Кипър, където продължи да живее и до ден сегашен и да стои надалеч от родния попфолк.

В новия си живот Петра рисува най-вече с маслени и акрилни бои, като съществени персонажи в шедьоврите й са пейзажите и животните. Женските лица също имат съществено наличие, писа " България Днес ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР