Не искаме война, но няма да позволим Иран да се

...
Не искаме война, но няма да позволим Иран да се
Коментари Харесай

Нетаняху: Не искаме война, но няма да допуснем Иран да се сдобие с атомно оръжие

Не желаеме война, само че няма да позволим Иран да се снабди с атомни оръжия . Този коментар направи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху, който одобри министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин в Йерусалим, написа " Таймс ъв Израел ".

Както знаете, американско-израелското военно партньорство продължава да се уголемява и нашето съдействие е значимо за справяне с доста закани пред Съединени американски щати и Израел , сподели той на конференция.
 Иран упрекна Израел за Натанз, даде обещание да отмъсти на ционистите
Иран упрекна Израел за Натанз, даде обещание да отмъсти на ционистите

Ционистите желаят да си отмъстят на иранския народ

В Близкия изток няма по-голяма и сериозна опасност от фанатичния режим в Иран , предизвести той и акцентира съответно върху устрема на Ислямската република да се снабди с атомни оръжия, въоръжаването на терористични групи и апелите за заличаване на еврейската страна.

" Господин секретар, и двамата познаваме ужасите на войната. И двамата разбираме значимостта да се предотвратява война. И двамата сме съгласни, че Иран в никакъв случай не би трябвало да има нуклеарни оръжия . Моята политика като министър председател на Израел е ясна - в никакъв случай няма да разреша на Иран да се снабди с нуклеарни качества , с цел да извърши геноцидната си цел за елиминиране на Израел . И Израел ще продължи да се пази от експанзията и тероризма на Иран ", закани се израелският водач.
 Случилото се в Натанз не се отразява добре върху нуклеарните договаряния, предизвести Берлин
Случилото се в Натанз не се отразява добре върху нуклеарните договаряния, предизвести Берлин

Това, което чуваме да излиза от Техеран сега, не е позитивен принос, изключително развиването в Натанз

Нетаняху направи мненията след информацията, че . Техеран упреква Израел.

От своя страна военният министър на Съединени американски щати съобщи, че е решил да посети Израел, с цел да изрази желанието си за осъществяване на съвещания с Израел за споделените провокации в района.

Той удостовери поддръжката на администрацията на Джо Байдън за сигурността на Израел и опазване военното си предимство в района.
 Иран подозира терористичен акт зад повредата в нуклеарния цех в Натанз
Иран подозира терористичен акт зад повредата в нуклеарния цех в Натанз

Това бил опит на враговете на Иран да спрат нуклеарния прогрес на страната

В мненията си той не загатна съответно Иран.

Междувременно шефът на Иранската организация за атомна сила Али Акбар Салехи съобщи, че са подхванали дейности за обезпечаване на зареждане в завода в Натанз. Той акцентира, че саботажът не е спрял обогатяването на уран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР