„Не искаме да управляваме Бургас и бургазлии, ние искаме да

...
„Не искаме да управляваме Бургас и бургазлии, ние искаме да
Коментари Харесай

Николай Тишев: Искаме да управляваме Бургас заедно с бургазлии

„ Не желаеме да управляваме Бургас и бургазлии, ние желаеме да управляваме Бургас дружно с бургазлии. Ще разчитаме на гения и експертизата на всички поданици, които да оказват помощ за ръководството на града “. Това сподели претендентът на „ Българска социалистическа партия за България “ за кмет на община Бургас Николай Тишев по време на откриването на предизборния информативен център на левицата в морския град.

Гражданите, които посетят осведомителния център, могат да се срещнат с предизборната платформа на партията, концепциите, заложени във „ Визия за Бургас “, както и да получат информация за претендентите за общински съветници. „ Винаги сме отстоявали тезата, че най-хубавата връзка с хората - това е директният контакт. Поради тази причина следва да открием втори информативен център. Той ще се намира в най-големия комплекс на Бургас - „ Меден рудник “, означи Тишев.

Той описа, че от срещите му досега в останалите обитаеми места от общината, хората слагат най-вече въпроса с неприятната инфраструктура, както и казуса с междуградския превоз. В града младежите слагат въпроса с ниското възнаграждение и неналичието на вероятност. „ Това са част от целите ни и считаме да ги осъществяваме след изборите “, приключи Николай Тишев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР