Не искаме да лъжем хората, че има нещо напълно безплатно.

...
Не искаме да лъжем хората, че има нещо напълно безплатно.
Коментари Харесай

Тома Биков: Не берем парите по дърветата, няма нищо безплатно

Не желаеме да лъжем хората, че има нещо изцяло гратис. Не берем парите по дърветата, опазването на здравето се заплаща от джоба на данъкоплатеца.

Това разяснява в студиото на „ Офанзива “ по Канал 3 Тома Биков от ГЕРБ във връзка въпросите, които Българска социалистическа партия сложи през днешния ден по време на конгреса на партията.

Депутатът изясни, че се усеща обезпокоен за Българска социалистическа партия, само че не и за държавното управление.

„ Започват да наподобяват все по-неадекватни. Вотът на съмнение е един от най-тежките принадлежности на всяка съпротива “, уточни Биков.

По думите му опозицията първо би трябвало да си отговори на въпроса какво се случва, в случай че държавното управление падне.

„ Ако те кажат, че опция е независимо ръководство на Българска социалистическа партия, мисля, че терзанието за тяхната психическа настройка ще е доста по-голямо “, уточни депутатът.

По думите му алените желаят избор на нероверие поради корупцията, само че в това време обвиняванията за шуробаджанащина не са подкрепени с нито един сигнал.

„ Техните изказвания одобрявам като медийни димки. Искат избор за една тематика, по която може умерено да се хвърля тиня “, посочи членът на ГЕРБ.

Биков добави още, че никой в ръководещата партия не желае коалиция с Българска социалистическа партия, като изрази подозрение, че по този метод опозицията се готви за властта.

„ Начинът, по който го вършат, не ми наподобява като подготовка, а като хръвляне на тиня “, съобщи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР