Не искам никой да свързва името ми с хора, които

...
Не искам никой да свързва името ми с хора, които
Коментари Харесай

Маги Бадер бясна: Не съм спала с Борисов, не съм никаква Мата Хари!

Не желая никой да свързва името ми с хора, които не познавам



" Не съм никаква Мата Хари! Tова са нелепости и не съм наясно какво става с делото на господин Борисов, тъй като въобще не ме интересува. "

Това показа плеймейтката Маги Бадер, която спрягат за Мата Хари, сякаш направила скандалните фотоси с кюлчета злато и пачки евро в чекмеджета до спящия Бойко Борисов. Само преди няколко дни стана ясно, че наказателното произвеждане за въпросните скандални снимки е прекъснато и името на Мата Хари и Бадер още веднъж изплува.
 Маги Бадер е от най-красивите ни плеймейтки Маги Бадер е от най-красивите ни плеймейтки


" Изобщо не познавам този човек, мисля, че към този момент стана ясно. Няма да приказвам и за моя персонален живот и връзките ми, това не касае хората ", споделя още Бадер.

Името на Бадер бе обвързвано с експремиера от земеделския производител Светослав Илчовски, който разгласи, че Маги е дамата, направила фотосите с пачките и кюлчетата злато в спалнята на Борисов, писа " България Днес ".

" Известен предприемач й заплати 5000 лв., с цел да обслужи премиера. Знам го, защото бях там ", съобщи преди няколко години Илчовски. След което Бадер на няколко пъти публично разгласи, че не познава Борисов.
 Бойко Борисов Бойко Борисов


Красавицата не показа и новината, която битува в последно време, че е бременна с второ дете. Знае се единствено, че Бадер има съществени връзки с мъж, с който живее на фамилни начала в полите на Витоша. Плеймейтката към този момент има едно пораснало момче, което ражда едвам на 19 години, плод на любовта й с някогашния й мъж.

През 2017 година Магдалена Свиленова Тепавичарова завоюва известния конкурс за хубавици " Мис Плеймейт " под артистичното име Маги Бадер.

Преди години Маги взе участие в предаването на Нова тв " Черешката на тортата ". Там тя признава, че има говорен недостатък, само че се оправя с него. " Имам го от дребна. Играех със сестра ми на гоненица. Внезапно доста се уплаших и започнах да заеквам. Имах проблеми, само че ги преодолях. Вече не ми пука ", споделя хубавицата.
 Красавицата не желае да се замесва в истории с политици, които не познава Красавицата не желае да се замесва в истории с политици, които не познава
Животът на Мис Плеймейт не постоянно е вървял без спънки, а се наложило още като дете да се сблъска с огромно отчаяние, излиза наяве от нейно изявление. Еротичната миска споделя, че от години не е виждала биологичния си татко, тъй като той е изоставил нея и сестра й, като не демонстрира никакъв интерес към двете си деца. Плеймейтката носи семейството на втория си татко, който я е отгледал и възпитал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР