Не искам да ви развалям настроението, но това, което правим

...
Не искам да ви развалям настроението, но това, което правим
Коментари Харесай

Братята не правят така, само „братушките“

Не желая да ви скапвам настроението, само че това, което вършим с Македония сега, на останалата част от света му наподобява като спор сред 9-годишно и 10-годишно кой от двамата е по-добър център-нападател във въображаемия „ Реал Мадрид “ пред блока.

Не споделям, че някой от двамата няма някой ден в действителност да играе за Реал, просто споделям, че преди този момент имат много други неща да свършат, като да вземем за пример да си изпият витамините, да си изядат зеленчуците, да пораснат, да упражняват и да си напишат домашните, с цел да не ги набият техните.

Има ДВЕ тематики, които сега най-ярко държат вниманието на хората у нас и видимо сред двете няма общо. Но…

… само че истината е, че има. И общото сред двете тематики е течението, което става сред ушите на драгия фен, който ги разяснява и от който зависи развиването им. А точно: Коронавирус и Македонският въпрос.

Уважаеми дами и господа, карачи на влака, знаем за какво си мислите, че един тъп народ е потребен за вас – тъй като ще можете да го контролирате по-лесно. Разбирам. Разбирам и за какво чалгата е на власт, разбирам и за какво образованието е смачкано. Разбирам и за какво има толкоз уеб сайтове за подправени вести, които работят за вас. Но има една граница, един хигиеничен най-малко от разсъдък, който е нужен на биологичната единица, с цел да оцелее.

За да имате служащи, които да изкарват за къщите и вилите, и колите, и секретарките ви; и с цел да има кой да ви гласоподава на изборите.

Също по този начин: не забравяйте, че има една граница на тъпотия, след която тълпата става неуправляема и ще ви опустоши, ще ви изяде с все личните си деца.

Мерките ви за „ справяне “ и с двата казуса, сочат липса на проект, суматоха, работа на парче и липса на еластичност. Говорят, че разчитате най-много на остарялата школа на Лубянка.

***

Искам преди да продължиш да четеш, да си помислиш: каквото и да се случи с/в Македония, това ще трансформирали заплатата ти; ще ти стане ли по-топло или по-студено; хладилникът ти ще се изпълни ли; детето ти ще се върне ли от Англия; жена ти ще спре ли да те назовава „ глупак “ пред хората?

Подозирам, че надълбоко в себе си знаеш отговора и по тази причина предпочиташ да се занимаваш с Македония.

Точно както и политиците ти знаят, надълбоко в себе си знаят, че няма да ти оказват помощ лихвата по заема ти да намалее; няма да ти спомагат заплата ти да ти стига и за храна, и за почивка; няма да изгонят корумпираните чиновници; и няма да ти спасят опазването на здравето.

И те избират да се занимаваш с Македония, да знаеш.

***

Приеми, че македонците са попаднали под неприятно въздействие. Възползват се от тях към този момент генерации наред. Целият „ монолог “ за уникалността и величието е просто част от проекта на комунистите да забият чеп в Балканите, като ни нервират и нас, и тях – по едно и също време.

Нали сме сякаш „ един народ “ с македонците? Нали ги наричате „ братя “ и ги желаете да се причислят към „ родината “? Защо е в този момент тая завист и експанзия? Защото „ брат ви “ ви е обидил? Искате да ги присъедините, но да ги унизите преди този момент? Или единствено да ги унизите? Братята не вършат по този начин, „ братушките “ вършат по този начин.

Не ви ли се коства ПОНЕ МАЛКО подозрително, че сътрудници на комунистическите секрети служби, които са се клели във ВЕЧНА честност към режима, се пробват да те нахъсват за нещо?

ВЕЧНА е основната дума тук. Те не са спирали да бъдат правилни на Коминтерна и на Коминтерна само! Те нямат народност, религия, вяра, кредо, жанр и татковина. Те са правилни единствено на „ своите “, а „ религията “ им са парите и властта.

Не ти ли е необичайно, че техните татковци и дядовци са подарили Македония на Тито и на социалистическа Югославия, а пък през днешния ден песни пеят за национализъм?

Чудиш се по какъв начин може македонците да „ имат искания “ към български исторически персони? Ето ти една „ историческа персона “, която сама се е определила за македонец и е бил труженик за основаване на „ македонска страна и нация “ – Никола Вапцаров. Един плакатен стихотворец, който има две хубави стихотворения и е най-известен с терористичната си активност в България. Коминтернът му е платил (много положителни пари!!!) да се направи на македонец, той е козирувал и е повлякъл крайник. Такива, като него – с лопата да ги ринеш. „ Патриоти “…

Днес отново „ техните “ разиграват циркове, че Македония и македонците, видите ли, били неблагодарни.

Македонците, посредством ясно на кого, и да са били българи, към този момент не са! Край на мача. С извиване на ръцете какво ще реализираме? Аз персонално избирам добросъседски взаимоотношения, а не „ набит “ и „ потиснат “ комшия, който се е съгласил с половин уста да признае нещо си там… и след това единствено дебне в тил да ни отмъсти.

Когато и продажбата на Македония, и врявата против нея идват от едно и също място, ясно е, че е подправена цялата работа и е режисура.

С отхвърли да дадем зелена светлина за Европейски Съюз, единствено отваряме по-широко вратата за Кремъл – да нахлуе с цялата си агитация и шпионска мрежа и да се циментира до нас, под носа ни.

Точно това е задачата на Кремъл: да има пречки и бавене пред Македония, с цел да не влезе в Европейски Съюз. Защото в политиката няма празно пространство, няма вакуум. Те не са спирали да работят по пропагандата. Самият факт, че в Скопие празнуват Тито…! Още си обичат Югославия и още са правилни на Москва. Европейският съюз е единствената спънка пред евразийските плевели да впият още по-дълбоко корени.

Ще опитвам с образец от историята:

През 1944 година: България прекъсва дипломатическите си връзки с Германия и желае помирение от Съединени американски щати и Британия.

Още на 5 септември държавното управление разисква решение за оповестяване война на Германия. Само че ЕТО ТОЧНО ТУК съдебна експертиза ПОЯВЯВА СЪВЕТСКИЯТ АГЕНТ – тогавашният боен министър ген. Иван Маринов, който спъва публичното разискване и го забавя със 72 часа. През това време от Съюз на съветските социалистически републики декларират, че очевидно сме към момента с нацистка Германия, щом не разгласяваме война и Червената войска идва тук. Откъдето още не си е тръгнала…

По-късно излиза наяве, че ген. Маринов е руски сътрудник и към този момент е разискал с Кремъл това „ закъснение “, което е разрешило на Съюз на съветските социалистически републики да разгласи война на България. На 8 септември обаче, по този начин или другояче, се обнародва решението и се афишира война на Германия, само че това не стопира ватенките да нахлуят и по този начин се озоваваме във война и с двете сили – Германия и Съюз на съветските социалистически републики. И макар че е оповестена война на Германия, след гнусния изменнически и антибългарски прелом на 9 септември, държавното управление е оповестено за фашистко.

Ето такива са им тактиките и не са ги трансформирали и до през днешния ден.

Ако не разбра образеца, ще опитвам по този начин:

Ако това беше турски сериал, Ферхонде и Али щяха да са влюбени, само че неприятният Кендал да желае Ферхонде за себе си, по тази причина заплаща на подкупната и неприятна Фериде да подшушне на Али, че Ферхонде има срамни въшки, с цел да забави годежа и да откаже Али, с цел да има време неприятният Кендал да се намърда в картинката и да вземе Ферхонде за себе си, като в това време приказва на Ферхонде неприятни неща за Али, с цел да може и тя да го намрази.

Не е срамно сценаристите да са слаби, те толкоз си могат. Срамно е публиката да им се връзва и да им харесва боклука, който сервират на сцената.

Погледнете тези страни, които със страхотна самоирония се майтапят какъв брой са им млади страните. Това са едни от най-развитите страни с най-голям витален стандарт в СВЕТА!



...

(Ако смяташ да се пенявиш и да правиш коментарчета във връзка с „ джендърските “ или „ педофилските “ или някаква друга ватенска агитация по адрес на скандинавските страни, те поучавам преди този момент да идеш да си измиеш зъбите най-малко, щото на жена ти ѝ се повръща към този момент от тебе и от миризмата ти.)

И на фона на тези страни, които са колоси в витален стандарт, обществена политика, обучение, Брутният вътрешен продукт, здравеопазване… седим ние и македонците и си мерим на кой му е по-дълга историята. Чии от дълго време мъртви предшественици са създали по-интересни неща в толкоз далечното минало, че на никой към този момент не му пука за него.

#Гении

Това е присъщо на хората без настояще – да се вторачват все в предишното. Миналото можеш да го промениш. Не се правете на ударени – можеш, да! Зависи кой написа учебниците по история!

Докато сегашното не можеш. Все си си безпаричен и все ти миришат краката, колкото и да пренаписваш учебниците!

***

А по отношение на „ другата гореща тематика “ – COVID… Същите гении, които си мислят, че требе да тепаме макетата, си мислят, че новият международен ред им постанова имунизацията, с цел да ги контролира и подчини…

(!!!)

Не ме разбирайте неправилно, само че вие не си заслужавате чипирането и „ контрола “.

Единственото, което вършиме, е да допринасяте за неповторимото здравно изобретение, че даже хора в мозъчна гибел могат да имитират витални процеси.

Дами и господа, карачи на влака, предобрихте и уеб страниците ви за затъпяване на популацията пресолиха манджата. Ще ви измре електоратът. Ще ви измрат и служащите. Ще ви се наложи тогава да напуснете политиката и да си намерите същинска работа.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР