Не искам да се връщам назад и не е прилично

...
Не искам да се връщам назад и не е прилично
Коментари Харесай

Румен Петков с ирония: Путин е застрелял Ангел Христов, вкарал го е в страната и после го е застрелял още веднъж

„ Не желая да се връщам обратно и не е обичайно да го върша. Минаха се въпреки всичко 15 години “. Toва съобщи някогашният вътрешен министър, част от Тройната коалиция Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в пред bTV за диалога си като отраслов министър с братя Галеви.

Той изясни, че не мотивът за срещата му с братя Галеви е мотив (и причина) за оставката му като вътрешен министър.

По думите му, той разговарял с братя Галеви за наркотрафика.

По предложение на чиновник на Националната работа за сигурност била проведена срещата с братя Галеви, само че служителят провалил специфичните разследващи средства и Петков го уволнил. Има отчети, има материали и каквото кажа по случая, ще е спекулативно, отхвърли да разяснява Петков повече детайлности.

Институционално никой не се интересува тези хора къде са и какво вършат, добави Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в.

Той отсече, че неговата душа не е сладкарска витрина и няма да каже още кои министри са се срещали с братя Галеви.

Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в с подигравка означи, че най-вероятно съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е прострелял Ангел Христов, вкарал го е в страната и след това го е прострелял още един път.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР