Не искам да разруша управляващата коалиция, а да я заздравя,

...
Не искам да разруша управляващата коалиция, а да я заздравя,
Коментари Харесай

Сидеров се срещнал с Борисов, обяснил му за оставката на Каракачанов

Не желая да разруша ръководещата коалиция, а да я заздравя, твърди той

" С премиера разговаряхме, с цел да почистим някои тематики, които бяха медийно нечисти. Почувствах се виновен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка. Идеята ми е за укрепване, а не за разрушение на ръководещата коалиция ", написа във фейсбук профила си водачът на АТАКА Волен Сидеров по отношение на диалога си с премиера Бойко Борисов.

" Категорично желая да кажа, че моята концепция не е за отдръпване на патриотите от ръководещата коалиция, както манипулативно внушават евродепутатът Джамбазки и негови сътрудници ", добави още той.

" Целта е ръководството да продължи с нови хрумвания и значими решения за българския народ, свързани със стандарт и приходи. Аз съм за непоклатимост и положително ръководство. Много е значимо всеки от сътрудниците ми в Обединени патриоти да надмогне егото си! ", безапелационен беше Сидеров.

По-рано през днешния ден Вътрешна македонска революционна организация публично предложения НФСБ и " Атака " за среща на дребния съдружен съвет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР