“Не искам да прогнозирам, но САЩ ще разберат, че в

...
“Не искам да прогнозирам, но САЩ ще разберат, че в
Коментари Харесай

Медведев: САЩ може да имат втори 11 септември, но с ядрени или биологични оръжия

“Не желая да предвиждам, само че Съединени американски щати ще схванат, че в един миг терористите ще извършат нова офанзива в стила на 11 септември 2001 година, само че с нуклеарен или биологичен съставен елемент ”.

Това написа в канала си в Telegram Дмитрий Медведев, ръководител на Съвета за сигурност на Русия и някогашен съветски президент и министър-председател.

Коментарът с привкус на опасност идва на датата, на която Съединени американски щати отбелязва черна годишнина от терористичните офанзиви през 2001 година, при които починаха 2996 души.

Медведев се подигра на Съединени американски щати за това, което назовава „ надменност и непоносим егоизъм “ измежду западните народи и „ всеобща надменност по всеки въпрос “.

„ Или още по-лошо: един от водачите на нуклеарните страни ще изпусне нервите си и ще вземе прочувствено решение да употребява оръжия за всеобщо заличаване. Още повече, че нуклеарният клуб непрестанно се уголемява и забележителна част от него не е обвързана с никакви отговорности. И тогава играта свършва. Остава единствено да съберем пари за нов монумент на Ground Zero “, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР