Не искам да обръщам внимание на негативните неща в играта.

...
Не искам да обръщам внимание на негативните неща в играта.
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Не сме достатъчно балансирани и постоянни

" Не желая да обръщам внимание на отрицателните неща в играта. Искам да съм положителен. Първият гейм и половина играхме добър волейбол и бяхме равни, на моменти даже превъзхождахме съперника. Не сме задоволително уравновесени и непрекъснати, само че това е обикновено ", сподели треньорът на Монтана Даниел Пеев след загубата от Хебър с 1:3 в дуел от петия кръг на Суперлигата.

" Факт е, че грешките зачестиха при нас, а те ги понижиха. Но те са по-опитни, тъй че е обикновено да се опитат да напипат правилния темп в хода на мача. Опитахме се да играем добре. Важното е тези, които са на терена, да се раздават оптимално. Те го вършат към този момент в следващ мач, тъй че няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Всеки ден упражняват доста крепко, тъй че съм сигурен, че ще има резултати. Да, несъмнено ни липсва класа в някои постове, само че ще се опитаме да променим нещата ", съобщи Пеев.

" Трябваше да сме по-устойчиви във втория гейм. Устискахме на сервиса, справихме се добре. Имахме задоволително варианти, само че на моменти взимахме неверните решения по отношение на организирането на офанзивата. Да поддържаш един постоянен сайдаут, да не изпадаш в серии, да противодействаш вярно на блок. Имахме положителни пипания на блок, които позволяваха на отбраната да играе. Това са спомагателни благоприятни условия за контраофанзива. Във всички етапи играхме еднообразно устойчиво първоначално, само че просто не издържахме и намалихме темпото.

Почнахме да бъркаме, сервисът също отслабна, там също допуснахме неточности и нещата се обърнаха. Вниманието ми е ориентирано към тима на Монтана. Трябва да играем по този начин, както играхме през днешния ден гейм и половина. Имаме какво да подобряваме като непоклатимост, да замаскираме и подобрим слабите неща и да стартираме да гледаме повече съперниците ", приключи Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР