Не искам да коментирам думите на Александър Методиев. Той говори

...
Не искам да коментирам думите на Александър Методиев. Той говори
Коментари Харесай

Цветелин Кънчев: Биячите от Войводиново не са цигани

Не желая да разясня думите на Александър Методиев. Той приказва цялостни нелепости.

Това сподели в утринния блок на bTV ръководителят на партия Евророма Цветелин Кънчев в отговор на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев - Бат Сали, който през вчерашния ден го упрекна, че е разхождал Красимир Каракачанов из циганските махали, с цел да купуват гласове.

" С Красимир Каракачанов се познаваме доста добре и сме решавали доста проблеми. Той би трябвало да се извини, че слага под един знаменател всички роми и тогава може да обикаляме махалите дружно и да решаваме проблеми. Всички проблеми могат да се решат на маса, с една хубава българска ракийка. Аз върша доста хубава малинова ракия. Отидете в провинцията и проверете - българи и роми седят и си пият дружно. Някой, в случай че желае да възпламени изкуствено фитила, това е различен въпрос. С доста политици съм сядал и съм решавал проблеми. Никога не съм помагал на Вътрешна македонска революционна организация с гласове. Александър Методиев дрънка нелепости, тъй като е раздразнителен. Причината за това е, че в Самоков към този момент няма нелегално и частно енерго. Хората си имат действителни партиди. Всичко това пречи те да бъдат следени, а и финансовите приходи секват. Това е повода Методиев да бъде раздразнителен ", разкри Кънчев.

" Относно Войводиново упорствам да бъдат оповестени алкохолните проби и на двете страни. Също по този начин желая да бъде оповестен и записът от охранителната камера, която е снимала побоя. Тогава ще дойда и ще опиша доста забавни неща. За последните години имаме пет случая, които са от една и съща каста, която се турчее. Тези хора споделят, че са турци, съблюдават мюсюлманските обичаи, както го вършат турците у нас. Защо ги назовават роми и в този момент всички роми би трябвало да страдат поради тях? Тези хора се дефинират за турци. Всички естествени роми желаят да се обединят с естествените българи и да се отърват от тези детайли. Бутането на противозаконните къщи във Войводиново е една елементарна пиар акция ", сподели още водачът на Евророма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР