Не искам да живея в държава, в която дебатът за

...
Не искам да живея в държава, в която дебатът за
Коментари Харесай

Василев vs Карадайъ и заканата, която споделят

Не желая да пребивавам в страна, в която дебатът за ръководителя на Народното събрание не е за индивида, който ще заеме този пос т и кой ще е най-достоен да заеме поста. Това съобщи вицепремиерът и финансов министър Асен Василев по време на дебатите за оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

По думите му досега, в който постовете са функционалност, България няма да бъде свободна тъкмо от мафията и задкулисието. Асен Василев изясни, че Политическа партия приканват за опълчване на компаниите и хората, които грабят тази страна. Движение за права и свободи е от 30 години в политиката, най-бедните българи живеят в регионите с най-вече гласоподаватели на Движение за права и свободи , а членове на Движение за права и свободи са измежду най-богатите хора в страната.
 Загрявка към стола на Никола Минчев
Загрявка към стола на Никола Минчев

Конгрес на Българска комунистическа партия преди 1989 година или спектакъл на морал

Асен Василев увеличи звук и прочувствено заяви две " вести " - че Политическа партия няма да влязат в разговор с корупцията, и че това е началото на една смяна, която обществото желае и ще желае по площадите всеки ден, до момента в който не се случи . " Ще продължим да ви пречим, без значение дали сме на власт или не. Ще останем тук и ще се отвоюваме страната назад по всевъзможен начин на парламентаризма ", увери Асен Василев.

Именно това би била най-хубавата антикризисна мярка за целия български народ - " Защото са в рецесия ", избухна Асен Василев, като страстта си сподели и с тракане по парламентарната естрада. " Толкова е дълбока рецесията за хората, които дърпат конците, седят си в сараите и оттова се пробват да ръководят страната ", ядоса се финансовият министър.
 Карадайъ сърдит на минувачите в политиката
Карадайъ сърдит на минувачите в политиката

Той напусна пленарната зала

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ добави, че не знае кои са инцидентните минувачи в политиката, само че желае да се обърне тъкмо към тях. Има инцидентни минувачи, които не знаят какво се случва в моята татковина България, сподели Карадайъ.

Като функционалност на задкулисието и мафията влязохте в политиката, обърна се Карадайъ към Политическа партия. Вие вършиме политика в името на мафията и задкулисието. Когато приказваме, че се борим против крадците и че се борим против задкулисието и мафията, ще продължим да се борим. Нито вашата безочливост и надменност могат да ни спрат да защитавате мира , стабилността и сигурността в България, увери Карадайъ.

След почивката, която бе дадена, с цел да си почине залата, разногласието сред Асен Василев и Движение за права и свободи продължи.

Василев още веднъж се заяде с Движение за права и свободи, изтъквайки, че за 6 месеца това, което държавното управление е направило и сравнявайки го с " работата на Движение за права и свободи " - да направи Пеевски най-богатият в страната и дворец в Росенец за Ахмед Доган.

Депутатът Йордан Цонев пък изиска засегнат, ръководителят да овладее изказващите се, защото в никакъв случай министър не си е разрешавал да тропа по парламентарната естрада.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР