Не искам да говорим за трети мандат, преди да са

...
Не искам да говорим за трети мандат, преди да са
Коментари Харесай

Радев: Ще обявя решението си за третия мандат в срок, парламентът се дави в предизборно говорене

Не желая да приказваме за трети мандат, преди да са изчерпани всички опити с втория. Ще разглася решението си за третия мандат, в случай че се стигне до подобен, в период. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, откакто стана ясно, че депутатите са отхвърлили декларацията на " Продължаваме промяната " с управнически цели.

" Тази декларация беше един опит на Политическа партия да се потърси по-широка поддръжка. По-важното за мен е, че Народното събрание очевидно се дави от ден на ден в кавги и предизборно говорене ", разяснява той.

Президентът взе участие в ритуала по водосвет на бойните флагове и знамената светини на Българската войска на пл. " Свети Александър Невски ". Държавният глава одобри почетния строй на представителните елементи на Българската войска и ще постави венец пред паметника на Незнайния боец.

" Надявам се, че ще се прояви разсъдък да има една систематичност и дълготрайна тактика за развиване на въоръжените сили. Най-важният детайл в националната сигуност са хората - дано не го забравяме ", акцентира президентът.

По думите му бойната ни авиация е " под санитарния най-малко " и до момента в който окомплектоваме цяла бойна ескадрила, ще минат доста години.

Вижте целия брифинг тук:



На ритуала в София участваха също министърът на защитата Димитър Стоянов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, висши военни, народни представители, представители на локалната власт, на военнопатриотичните съюзи, общественици, жители.

Богоявленският водосвет бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний в съслужение със свещеници от Българската православна черква.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР