Нe искам да бъда министър, както и не исках да

...
Нe искам да бъда министър, както и не исках да
Коментари Харесай

Хаджигенов: Коалицията с Манолова и Дончева беше жертва, приключихме на 4 април

Нe желая да бъда министър, както и не желаех да бъда народен представител. Искам да бъда в правосъдна зала. За мен е жертва да бъда министър. Не ме притегля нито министерската заплата, нито служебната кола, нито имагинерната власт. Коалицията " Изправи се! Мутри вън! " завърши на 4 април. Това разяснява адв. Николай Хаджигенов пред Актуално.

" За тази коалиция ( " Изправи се! Мутри вън " - бел. ред.) постоянно съм приказвал с мъка, тъй като това беше нещо, което трябваше да създадем. Това беше също тип жертва. Направихме го, само че двете госпожи (Мая Манолова и Татяна Дончева - бел. ред.) позволяват една дребна неточност - обединението ни завърши на четвърти април. Тя беше основана за изборите, а те минаха ", означи Хаджигенов и попита Мая Манолова дали е гледала в действителност изявлението му от тази заран по Българска национална телевизия.

" Съдейки от изказванията ѝ няколко часа по-късно, тя не го е гледала или в случай че инцидентно го е гледала, не е схванала нищо ", означи юрист Хаджигенов.

Той съобщи, че Дончева и Манолова са същински политици, защото постоянно споделят едно, а вършат друго. " Аз отхвърлям да върша такова нещо. И във вашето студио го споделих най-малко един път - аз отхвърлям да неистина гласоподавателите ", безапелационен бе Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР