Не искам бъдещето да звучи страшно и драматично. В цяла

...
Не искам бъдещето да звучи страшно и драматично. В цяла
Коментари Харесай

ДОНЕВ РАЗКРИ: Имаме ли отговор от Газпром за газовите доставки?

Не желая бъдещето да звучи ужасно и трагично. В цяла Европа зимата ще бъде сложна, само че ние оказваме помощ, с цел да може българите да бъдат обезпечени с доставките газ. Ние работим и по ограничения против инфлацията, едно е да даваш пари на калпак, друго е да работиш и да правиш по този начин, че да имаш понижение на цените. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев в ефира на Нова.

" Винаги би трябвало да се внимава какво се приказва, не става въпрос единствено за Газпром. Опциите да стигнеш до арбитраж са две: или да преговаряш, или да отидеш на арбитраж. Диалогът е значим, това което ние вършим е да изпратим питане до " Газпром износ " да се възвръщат доставките по контракта, само че България не е молител. Това са двама равностойни сътрудници ", добави Донев.

" Няма върнат отговор от " Газпром ", от наша страна се изпраща питане през " Булгаргаз " да се изпрати питане до " Газпром износ ", министърът на енергетиката също се пробва да се свърже с " Газпром ", сподели още министър председателят.

Донев сподели още, че идната седмица ще имаме Акт 15 на интерконектора с Гърция
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР