Не иска да си губи времето с несериозни и незначителни

...
Не иска да си губи времето с несериозни и незначителни
Коментари Харесай

Тъжно, Но Факт. Тази Зодия Е Обречена Да Бъде Сама

Не желае да си губи времето с несериозни и незначителни обстановки в живота. Тя презира безсмислените диалози. Много добре знае да сложи точна оценка и е отличен уредник. В работата, както и в живота, не желае непременно да притегли непознатото внимание. Нещата прави дискретно като пчела. Самотата е нейното леговище. Тя самата взема решение да живее по този начин. Не би могло да се каже, че е огромен оптимист, тъй като тя приема живота прекомерно на съществено.

Не мисли, че сътрудникът ще й донесе доста шанс и не има вяра в чудеса. Когато получи някакво наслаждение, не осъзнава това като обвързване, че би трябвало да отвърна по същия метод, а като подарък. Не разрешава да бъде елементарно извоювана. При нея любовта не може да се появи като гръм от ясно небе.

Жената Козирог рядко изпитва огромна обич. Когато се влюби или по-скоро, когато реши да го признае, това нормално се случва след дълго запознанство с мъж. При нея любовта се ражда постепенно и рядко.

Когато реши да се обвърже с някого, това е за цялостен живот, написа " За дамата ". Нито времето, нито раздялата могат да унищожат любовта. Но нейният сътрудник би трябвало да покаже оптимално самообладание. Поради тези аргументи огромна е вероятността представителките на този знак да останат неомъжени до края на живота си. Тези, които се омъжват, го вършат в зрелост, водени повече от разсъдъка, в сравнение с от екстаз на сърцето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР