Не им се вярва. Събуждаме се в друга България днес

...
Не им се вярва. Събуждаме се в друга България днес
Коментари Харесай

Ружа Райчева: Победители на тези избори сме ние - ПП Има такъв народ

" Не им се има вяра. Събуждаме се в друга България през днешния ден - такава в която е допустимо ръководство без Борисов.
Победители на тези избори сме ние - Политическа партия " ИТН ", откакто дебютирахме с гръм и тропот на политическата сцена. Имаше много сюрпризирани, само че не и ние - към този момент бяхме видяли и усетили поддръжката ", написа едно от лицата на новата групировка.
 Над 35% от гласувалите в Кипър поддържаха ИТН Над 35% от гласувалите в Кипър поддържаха " ИТН "
И българите в Кипър дадоха своя принос партията „ ИТН ” да е първа политическа мощ във вота на сънародниците ни...
" Зад Слави Трифонов не стоят единствено хора, които обичат музиката му или пък са почитатели на шоуто му. Зад него стоим хора, които имаме вяра в неговия морал, в неговото усърдие, почтеност и откровена обич към България.
Колкото и да приказват - Слави ясно съобщи с кого би се коалирал и с кого не. Той също по този начин в никакъв случай не е отстъпвал от думите си и каквото е заречен, в следствие постоянно е изпълнявал. Вчера по 7/8 Тошко Йорданов също категорично сподели, че коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия или Вътрешна македонска революционна организация няма и не би могло да има.
Поздравления на " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " за достойния резултат - ГЕРБ за пръв път губи в София на парламентарни избори (от ДБ). Имахме потребност от мощна съпротива против ГЕРБ в Народното събрание и я получихме - с помощта на това, че повярвахме в смяната.
Благодаря на всички, които ни се довериха и гласоподаваха с бюлетина #29, ще създадем всичко допустимо с цел да го заслужим! "
 Волгин предвижда: При нови избори партията на Слави ще е първа политическа мощ Волгин предвижда: При нови избори партията на Слави ще е първа политическа мощ
" Най-честният вид при по този начин основаното парламентарно посланичество е да има предварителни избори. Всичко останало - някаква изнасил...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР