Не игнорирайте предупрежденията на ангела. Вярвате или не вярвате в

...
Не игнорирайте предупрежденията на ангела. Вярвате или не вярвате в
Коментари Харесай

5 тревожни признака, че ангел-хранител иска нещо да ви каже

 ангел-хранител

Не игнорирайте предизвестията на ангела.

Вярвате или не вярвате в ангел-хранители, само че той ви оказва помощ. Изпраща ви знаци, с цел да знаете, че се намирате на прав път. Всички тези тънки подмятания, подсказки и известия ви припомнят, че той е до вас.

Ако не ги забележите незабавно, те се повтарят в аномални или непредвидени катастрофи, споделя Beliefnet.

При надвиснала заплаха той изпраща предизвестие, че би трябвало да отделяте повече внимание на това, което се случва към вас. Когато се сблъскате с предупреждаващ знак, не се безпокойте. Спрете да вършиме това, което сте правили и обърнете внимание на предизвестието.

Ето 5 предупреждаващи знака, които ангелът може да употребява при общуването с вас:

1. Безплътен глас

Хората постоянно желаят да чуят гласа на своя ангел, който да им каже какво да вършат и къде да отидат. Но постоянно този глас звучи като мощен шепот. И в случай че сте го чули, то това е предупреждаващ знак. Той най-често оповестява неща, които желае да избегнете.

Ето какво споделя един човек:

„ За първи път чух оглушителен глас като младеж, когато карах колата си из града. Гласът ми сподели да се вардя от заплаха. Казах на приятелката си да си постави колана. Едва щом направи това, пред нас една кола наби спирачки и на мен също ми се наложи да спра. Ако не бяхме с колани, евентуално всички щяхме да пострадаме “.

Понякога бетелесните гласове носят послания на обич и признателност. Например медицински сетри, грижещи се за възрастни хора или за умиращи, постоянно чуват думи на признателност като че ли идват от въздуха.

2. Сънища или интуиции

Един от най-лесните способи за другарство на вашия ангел с вас са сънищата. Обикновено сме по-отворени към духовни известия когато човешкото его спи. Сънят може да се присъни дълго преди самото събитие – това може да бъде злополука на автомобил или аероплан. не е наложително да се повтори в живота, само че е предизвестие.

Силно предусещане, че ще се случи нещо неприятно, може да провокира безпокойствие, само че и да избави вашия живот. Много оживели в самолетни произшествия споделят, че са видели кошмари няколко седмици преди полета.

Всеки път, когато имате прочувствено зареден сън, би трябвало да му обърнете внимание. Това е предизвестие от вашия ангел.

3. „ Полазване “ по кожата

Слънчевият сплит е най-чувствителната област на вашето тяло. Този енергиен център е най-настроен към менталния свят и точно там се появяват признаци на предизвестие.

Това може да наподобява като гадене, дърпаща болежка, пеперуди и дискомфорт. Не игнорирайте тези усеща. Обърнете внимание на това, което се случва. Ако да вземем за пример чувствате гадене всякога когато се срещате с избран човек, това значи, че е по-добре да стоите надалеч от него.

Усещането може да варира от възприятие на гадене в стомаха до мравки по кожата. Ако в този миг вършиме нещо, спрете.

4. Закъснения или механични повреди

Необясними механични повреди са едни от най-разпространените предупредителни знаци, които ангелът употребява, с цел да притегли вниманието ви.

Забележително е, че когато сте вън от заплаха, механичният проблем като че ли с магическа пръчка изчезва или се появява нещо, с което може да се в профил.

Ангелите употребяват тактиката на задържането, с цел да ви спрат и да привлекат вниманието ви. Автобусът или влакът, който е просрочен, анулираните полети, неочакваното утежняване на времето – всичко това може да бъде значимо предизвестие.

5. Внезапни заболявания или злокобни предизвестия от други

Има няколко известия от фамилиите на жертви от 11 септември, в които се споделя, че околните им се събудили и са се чувствали зле, само че са пренебрегнали предизвестието. Един мъж да вземем за пример се събудил с извънредно зашеметяване.

Но той пренебрегнал тези признаци и решил да отиде на работа, макар молбата на жена си да си остане у дома и да си почива. Подобни истории разказали и хора, които се почувствали неприятно, по тази причина си останали у дома и оживели.

Ангелите постоянно употребяват другите хора, с цел да ви предупредят за вероятни рискове. Било то близки или непознати, тези известия имат значимо значение, което би трябвало да ви накара да спрете и да чуете.

Някой ви отклонява от избран маршрут. Друг изрича опасения по отношение на новото ви гадже. Приемете това като знак, като предизвестие, че би трябвало да спрете и да се замислите над картината като цяло.

Когато получите сигнален знак от вашия ангел, не се вълнувайте. Спрете и приемете този подарък. Вашият ангел не желае да ви плаши или да ви усложнява живота, той е тук, с цел да ви поддържа и да ви помогне да намерите най-хубавия метод.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР