Не говорим за създаването на нова коалиция, а за разширяване

...
Не говорим за създаването на нова коалиция, а за разширяване
Коментари Харесай

Продължаваме промяната“ създава широка антикорупционна коалиция, обявиха депутатите от Бургас

Не приказваме за основаването на нова коалиция, а за разширение на Политическа партия, която е структурирана и ще се развива и надгражда, обясни Константин Бачийски

„ Продължаваме промяната “ ще сътвори необятна антикорупционна коалиция. В нея ще вземат участие с изключение на партии и цивилен организации, които са се определили във времето на локално равнище. Създаваме я, с цел да изкараме България от ситуацията, в което се намира. Това оповестиха депутатите от „ Продължаваме промяната “ Константин Бачийски и Христо Симеонов на конференция в централата на Политическа партия в Бургас.

„ ГЕРБ смъкнаха последното постоянно държавно управление, само че не можаха да създадат работещо ръководство и България се завъртя в серпантина от избори. Няма работещо държавно управление и не се знае по кое време ще има. За да се оправят нещата, ще би трябвало да образуваме такава необятна антикорупционна коалиция. Не сме си поставили червени линии – приказваме за партии и цивилен организации, които са потвърдили от коя страна на бариерата са и изповядват ценностна система като нас. Ще търсим пресечните точки, които биха ни обединили да преборим порочните практики в българския политически живот и поради които доста хора напуснаха България “, изясни Константин Бачийски и добави, че към този момент са отправили покана и имате поръчки за срещи и диалози с по-малки обединения.



Не приказваме за основаването на нова коалиция, а за разширение на Политическа партия, която е структурирана и ще се развива и надгражда, обясни той.

Със сигурност Политическа партия ще има кандидатура за кмет, само че тя сега не стои на дневен ред. „ Не би трябвало да прескачаме стадии. В момента фокусът е върху предварителните парламентарни избори. Община Бургас не се ръководи по най-благоприятен метод, а коалиция Политическа партия и сътрудниците в нея имат какво да допринесат за развиването на района “, сподели Константин Бачийски.

Той добави, че в листата за парламентарните избори ще има хора, които са се потвърдили със своите дейности, одобрени са и са съпричастни с това, което сега депутатите вършат.

Христо Симеонов поддържа сътрудника си: „ Готови сме да си сътрудничим с всички партии и организации, които са си сложили за цел да борят този модел от последните 12 година, поради който всички ние се усещаме според. “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР