Не го познавам, не искам и да знам. Подгрети манджи,

...
Не го познавам, не искам и да знам. Подгрети манджи,
Коментари Харесай

Бойко Борисов не иска да знае, но е притеснен

Не го познавам, не желая и да знам. Подгрети манджи, остарели. Ще извадят кошаревски очевидци, платили са на хора. С такива думи министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ двата въпроса по отношение на.
Не желая и да знам обаче към този момент почва да не минава. Защото такива обществени приказки, записи и фотоси взеха да стават много. Конкретно, при изказванията на Илчовски две заслужават доста сериозна инспекция. Първо, това дали фактически е имало полови гаври в пандиза против Миню Стайков и употребяват ли се записи на такива гаври за заплашване от хора, заемали висши държавни длъжности, в това число самият Борисов? Второ, дали с защита на ръководещите са правени измами с акции на компания " Градус ". Компанията за птиче месо излезе на Българската фондова борса преди 3 години, а първичното предложение на акции, с които беше листната на борсата, беше на стойност малко под 80 000 000 лв.! За това ли приказва Илчовски пред Комисията по проверката в Народното събрание или за други, по-скорошни покупко-продажби на борсата?
Илчовски не е какъв да е и всички приказки какъв е и какъв бил рефлектират отново върху Борисов. Ако Илчовски е (бил) подобен и онакъв, за над 10 години ръководство Борисов по какъв начин не разбра? Правосъдието ни по какъв начин не разбра? – профилираното! Говорим за предприемач с голяма роля в зърнопроизводството – а профилираното правораздаване го сътвори тъкмо Борисов (официално).
Истината е, че човек като Илчовски знае доста и би могъл да каже доста там, където има значение - пред Темида. Това, което знае, би трябвало да бъде забавно на прокуратурата и съда ни – профилирани или не. Както и тези записи от лятото на 2020 година, за които прокуратурата по този начин и не призна намерено, че са на Борисов. Защото за една от най-големите покупко-продажби в стопанската система ни и по какъв начин " вкарах КФН на тоя да му размажа физиономията, че не се преценява с мене ". през есента на 2020 година, а тъкмо преди коледните празници на 2020 година поради изреченото в записа.
Да не се дебнем, че да не се хванем. Преклонена глава сабя не я сече. Да би спокойно седяло, не би знамение видяло. Мъдрости, мъдрости, мъдрости. Но най-голямата мъдрост е, че безвъзмезден обяд няма. Дали Бойко Борисов в последно време не се сеща прекомерно постоянно за нея? Защото падне ли от власт, може и да се основат прокуратура и разследване, които да погледнат по-сериозно на множащи се изказвания като тези на Илчовски против него.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР