Не го казвам и няма да го казвам често: Браво

...
Не го казвам и няма да го казвам често: Браво
Коментари Харесай

Синдикалист цитира Асен Василев: Некадърните работодатели, които не могат да плащат, да излизат от пазара

Не го споделям и няма да го споделям постоянно: Браво на Асен Василев! Това написа в профила си във Фейсбук икономическият консултант на КТ " Подкрепа " Ваня Григорова.

Повод за обявата й са думи на финансовия министър по време на Националния съвет за тристранно съдействие.
Ваня Григорова чака доникъде на годината цените да продължат да порастват
Животът става все по-скъп и това се дължи на цената на тока. Тя се отразява на всички артикули, въпреки и по друг метод. Това съобщи п...
Прочети повече
" От пазара би трябвало да се извадят некомпетентни и некадърни работодатели, които не могат да заплащат по този начин, че да няма работещи небогати. Защото не могат да основат организация и не могат да употребяват уменията на служащите. Тук служащият не можел да изкара 710 лева, в Гърция умерено изкарват по 1000 евро ", е споделил Василев към работодателите, които са несъгласни с минималната работна заплата, % прослужено време, минимални осигурителни приходи. " Когато го споделяме ние, сме ретрогради. А то просто е по този начин! ", написа още Григорова.

На Тристранката през днешния ден стана ясно, че от 1 април минималният дневен размер на компенсацията за безработица се усилва от 12,00 лева на 18,00 лева, а оптималният дневен размер се покачва от 74,29 лева на 85,71 лева. 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР