Не ги слушайте какви ви говорят, вижте ги какво вършат.Всички

...
Не ги слушайте какви ви говорят, вижте ги какво вършат.Всички
Коментари Харесай

Шменти-капели

Не ги слушайте какви ви приказват, вижте ги какво правят.

Всички заедно ни лъжат и след това мажат. Управляващите се шокираха от действителността в Украйна, само че клекнаха на действителността тук. Смелостта им се пречупи в името на съдружния мир. Не поддържаха военна помощ за Украйна, а нещо, което устройва всички в Народното събрание да продължат да се лъжат, написа

Военно-техническото подкрепяне е нещо като нищо. То се изчерпва с не знаем какви поправки в не знаем кое държавно дружество.

Те ни лъжат осъзнато и ние знаем, че ни лъжат.

А Корнелия Нинова не стопира да ни лъже, че ще спре да бъде вицепремиер. Слави Трифонов по гневния си метод изясни верния европейски избор, само че остави депутатите си сами да си преценяват. В "Демократична България " се чудят по какъв начин хем да тропнат по масата, хем да не излезе, че слагат червени линии и ултиматуми.

Най-изпечените лъжци се надяват на късата памет, с цел да яхнат още веднъж вълната. Доживяхме тъкмо Бойко Борисов да пуска крокодилски сълзи за медийната независимост. Доживяхме още Бойко Борисов с типичната си безочливост да жали за парламентаризма. И да ни убеждава, че не се е снишавал в услуга на Путин и че е обезпечил енергийна самостоятелност на България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР