Не ги познавате, не знаете докъде стига яростта им, когато

...
Не ги познавате, не знаете докъде стига яростта им, когато
Коментари Харесай

3-те най-отмъстителни зодии

Не ги познавате, не знаете до каква степен стига яростта им, когато някой ги провокира. Не се закачайте с тези 3 зодии , тъй като след това всичко ще ви се върне с цялостна мощ.
Телец
Изобщо не си правете опити да изневерите на Телеца. Това ще е края щастлия ви живот за дълъг интервал от време. Телците извънредно доста държат на връзките си и честността в тях. Когато някой им изневери, стават същински дяволи и си връщат многократно за породеното зло. Връщат си го както на някогашния, по този начин и на повода за изневярата - другия човек. Те ще вгорчат живота ви и ще ви накара да съжалявате, че в миналото сте ги познавали.
4-те зодии, които всеки би трябвало да има в живота си
Дева
Девите не не помнят! Те чакат времето да отмине, с цел да задействат своя проект за възмездие. Реагират умерено, най-малко видимо, на всичко, което можеш да им поднесеш. Но в тях едвам стартира процесът, в който яростта им ще се трансформира в унищожителна мощ. Те играят доста непочтено, само че единствено когато ги настъпиш. Ще извърнат света и ще отмъстят както на теб, по този начин и на околните ни. Бъди деликатен, когато решиш да си играеш с възприятията на Девата.
Коя е най-отмъстителната ЗОДИЯ разберете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР