Не ГЕРБ свали Промяната, а корупцията Не искам да се подвеждате

...
Не ГЕРБ свали Промяната, а корупцията
Не искам да се подвеждате
Коментари Харесай

Борисов: 20 правителства са взели толкова дълг, колкото каби...

Не ГЕРБ смъкна " Промяната ", а корупцията

Не желая да се подвеждате по тяхното говорене, че сме се сближили с президента, съобщи водачът на ГЕРБ

 

„ Промяната “ били младежи – той Денков е колкото мен. Ето ги младежите. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с Младежи-ГЕРБ във Варна.

„ Не желая да се подвеждате по тяхното говорене, че сме се сближили с президента. Те това целят – да ви изнервят и да изпуснете всички насъбрани през годините връзки и яд. Всички помните извадения пестник и когато всички клечаха пред президентството. Само че страната е нещо по-сложно от страстите “, уточни той.

 


„ Този президент е спечелил изборите. Ние би трябвало да се отнасяме с почитание “, посочи Борисов.

„ Президентът Радев поддържа всички наказания против Русия. И по тази причина получи поздравленията. Да, получи ги с помощта на нас “, посочи той. Борисов напомни, че " Демократична България " (ДБ) била " захлупена " от обединението си с Българска социалистическа партия. Същото се получило с решението за втората част от ескадрилата от самолети Ф-16. 

" Сигурен съм, че и президентът Радев ще им се радва доста, когато дойдат. Догодина ще дойдат. И ще си дойдат на личен ход, тъй като те могат да стоят във въздуха 11 часа ", сподели Борисов.

" ГЕРБ не можеше да ги смъкна в никакъв случай. Свали ги корупцията. Българска социалистическа партия не можеше да взе участие в политиката за Украйна и самолетите. А Има Такъв Народ не желаеха да крадат с тях ", отсече Борисов за свалянето на държавното управление на Кирил Петков.

 
„ Колкото харчиш, толкоз би трябвало да изкараш. Правителството би трябвало да има остатък в Бюджета. Оставихме им 15 милиарда, в този момент те ни оставят по 15 милиарда лв. дълг на година. Около 20 държавни управления са взели толкоз дълг, колкото държавното управление на „ Продължаваме промяната “ за 1 години “, съобщи Борисов.

" Стотици милиарди губят общините. И все едно нищо не се случва. някакъв самоувереност за проекта за възобновяване. Но против тях би трябвало да покажем ограничения. Те не са за харчете ей по този начин ", съобщи той. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР