Не ГЕРБ-СДС свали правителството, то се самосвали. Щом нямаш мнозинство

...
Не ГЕРБ-СДС свали правителството, то се самосвали. Щом нямаш мнозинство
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Правителството само се свали

Не ГЕРБ-СДС смъкна държавното управление, то се самосвали. Щом нямаш болшинство в пленарната зала, няма по какъв начин да имаш държавно управление, разяснява депутатът от ГЕРБ и някогашен вицепремиер Томислав Дончев в тазвечершното предаване " Панорама " на Българска национална телевизия. 

Той напомни обвиняванията на ГЕРБ за медиаторите, които заместиха в началото „ Газпром “ при спирането на контракта в последните дни на април. „ Аз не споделям, че ръководещите са отговорни за десетократното повишаване на газа от предходната година до момента. Но несъмнено има подозрения поради по-високата цена, на която медиаторите доставяха в този миг “, сподели Дончев.

Ако забелязвате подобие сред нас и президента Радев го отдайте на грижа за ставащото, не на нещо друго, отговори Дончев на въпроса има ли в последно време топла връзка сред ГЕРБ и президента.

Дончев беше обтекаем по въпроса с кого биха се коалирали ГЕРБ в случай че станат първа политическа мощ. Припомни, че се е случвало да са първа политическа мощ, а да са в съпротива, както и че в последната година са се издълбали големи разлики сред първите политически сили. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР